Position: Wisdombog > Vibber Iversen >

Forskellen mellem stål og rustfrit stål

Stål er et element, der har jern, carbon og andre andele af bestanddele i den. Rustfrit stål ved hjælp af mindst 10. 5 % krom, hvilket gør rustfrit stål. Der er mange urenheder, der findes i jern, såsom silicium, phosphor, svovl og mangan, og under processen til fremstilling af stål, er alle disse urenheder fjernes. forskellen mellem og rustfrit stål er at under processen til fremstilling af stål i rustfrit stål, chrom, nikkel, nitrogen og molybdæn tilsættes til rustfrit stål. Rustfrit stål er modstandsdygtig over for korrosion, og stål er udsat for pletter og rust. Rustfrit stål ikke ruster eller korroderer nemt.
Hvis vi sammenligner styrken af både stål og rustfrit stål, bør vi overse den generelle misforståelse, at den ene er større end den anden. Rustfrit stål har et lavt kulstofindhold som ikke kan hærdes, og regelmæssig stål er lidt stærkere end grad 2 stål, og på samme tid er det væsentligt svagere, hvis der sammenlignes i hensyn til hårdhed. Hvis vi ønsker at finde ud af forskellen mellem de magnetiske egenskaber af begge elementer, ser vi, at rustfrit stål er normalt umagnetisk. Nogle af de typer af rustfrit stål er magnetisk, undtagen Serie 3xx og 4xx. En sådan type af rustfrit stål er billigere, og normalt ikke har nogen tilsætning af nikkel. sammenlignet med rustfrit stål, stål er magnetisk.
stål har forskellige typer til at klassificere sine kulstofindhold, såsom høj carbon, mellem carbon og med lavt kulstofindhold. rustfrit stål har flere typer så godt, og dens former klassificeres efter deres mikro-strukturer, såsom austenitisk rustfrit stål, ferritisk rustfrit stål, martensitisk rustfrit stål og duplex rustfrit stål. Stål er anvendt til matricer, skærende værktøjer, folier og strukturelle former, svejsning og værktøj. Rustfrit stål anvendes primært til at anti- korrosiv element, som det er blevet udviklet til at modstå en række korrosive miljøer. sikrer fattiggården sikkerhed, en længerevarende levetid og hygiejniske tilberedning af fødevarer overflader. den er alsidig, har færre vedligeholdelsesomkostninger, og har en meget høj skrot værdi på nedlukning. det er muligt at smelte ned og genbruge, og det er økologisk sikker og miljøvenlig. De næsten tres kvaliteter af rustfrit stål varierer afhængig af deres grad af magnetisme, hvor stor en procentdel af krom, og andelen af de andre elementer. I stålmateriale, handle kulstof og andre elementer som et hærdende middel. Hårdhed, er elasticitet, duktilitet og trækstyrke af stålet styres af varierende mængder af legeret, og deres fordeling i stål. for øget hårdhed og styrke, er mere kulstofindhold tilføjet. dag, folk normalt betragter jern-og stålindustrien, som den samme ting, men historisk set, de var separate produkter.
Resumé :. 1 Adskillelse af urenheder af jern producerer stål, og tilføje forskellige elementer producerer rustfrit stål
2 Stål er magnetisk, og rustfrit stål er magnetiske, bortset fra nogle.. kvaliteter af rustfrit stål, som er magnetiske.
3. sit kulstofindhold såsom høj, middel og lav klassificerer stål.
4. der er fire typer af rustfrit stål, og næsten 60 kvaliteter er til rådighed.
5. rustfrit stål er ikke ætsende og jord-venlig, og stål er udsat for pletter og rust.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------