Position: Wisdombog > Vibber Iversen >

Forskellen mellem stål og glasfiber døre

Der er ikke meget forskel i strukturen af stål eller glasfiber døre, da de begge har den samme form for indrejse system, ramme, skinner mv. Den største forskel er mellem den dækning, eller den ydre hud, som kan være enten stål eller lavet af glasfiber. den anden vigtigste forskel er det formål, som du ønsker at have enten en stål- eller glasfiber dør. Hvis du ønsker skønhed, stil og æstetik, glasfiber er bedst. glasfiber døre kommer i en lang række forskellige stilarter og farver. Ståldøre foretrækkes for højt prioriterede sikkerhedsforanstaltninger og styrke. De kommer også i forskellige stilarter og kvalitet kvaliteter.
Ståldøre er mere holdbare og langvarigt forhold til glasfiber døre. De har et glimrende udgangspunkt til at male med en farve efter eget valg. glasfiber døre har to overflader, kornede eller glat. De kan farves til at ligne en trædør. Ståldøre er ikke bule bevis, og de skal bevares og plejes, da de kan ruste i fugtige miljøer. Glasfiber dørene ruster ikke, og behøver ingen vedligeholdelse. Sammenligningen er også mellem skønhed og efterbehandling af begge materialer. Glasfiber døre er ikke tung som ståldøre, og heller ikke bøjer eller revner. Stål døre er billigere i forhold til glasfiber. den høje pris på glasfiber døre er igen afhængig af udseende og kvalitet, der kan være værd at betale ekstra.
Ståldøre giver bedre isolering af huset, da trædøre kan ikke fælde meget varme. vigtigste porte og døre af fabrikker og høj sikkerhed bygninger er lavet af stål, fordi de er mere stærke og tunge. Ståldøre er også sikrere end glasfiber døre, fordi det gør det svært for tyvene at komme ind i lokalerne ved krakning eller bryde det ned. Glasfiber døre er mindre holdbare end ståldøre. Ståldøre giver også sikkerhed, stil, holdbarhed, og på samme tid, er de den bedste investering, hvis du ønsker brandsikring, isolering og termiske egenskaber for. Nogle ståldøre er lavet hul til at være mindre tung, og glasfiber døre er ikke udelukkende er fremstillet af glasfiber. Nogle dele af døren indeholder glasfiber, og resten af materialet kan være af træ eller metal. Glasfiber er også godt for isolering formål, og de er robuste og usårlige overfor sollys og vand. Glasfiber døre, når der sammenlignes med ståldøre, er en god mulighed, når en lavere vedligeholdelsesdosis faste omkostninger er ønskeligt. Ståldøre kan også blive opretholdt godt, hvis belagt med nogle gode fugemasse, for at hjælpe dem modstå fugt i atmosfæren, eller beskytte dem mod regn
Resume :.. 1 Ståldøre er robuste, stærke og holdbare, i forhold til glasfiber døre, der er elegant og smuk.
2. stål og glasfiber døre har begge kun én væsentlig forskel, bortset fra dens ramme og indrejse system, og det er den ydre hud, som kan være enten stål eller glasfiber.
3 stål døre er tungere, og har brug for mere vedligeholdelse, som fugemasser og maling til at modstå korrosion og fugt.
4. glasfiber døre har en lavere vedligeholdelses faste omkostninger, og er robuste mod sollys og vandet.
5. Ståldøre er billigere end glasfiber døre, men det afhænger af kvaliteten og kvaliteter.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------