Position: Wisdombog > Vibber Iversen >

Forskellen mellem kokain og heroin

er har været megen diskussion om stoffer, der inducerer afhængighed. Marijuana, crack, kokain og heroin har alle været under kontrol i disse dage. Ikke desto mindre, kokain og heroin kan være betragtes som to af de mest vanedannende stoffer ca.
Kokain er blevet kendt for at være en mere vanedannende stof i forhold til andre stoffer, for eksempel, heroin. det kan dræbe brugeren gennem cardiotoksicitet en vis dødelighed af hjertet. Ved fremstilling progressive arytmier, kan kokain inducere en person til øjeblikkelig død. Heroin helbred effekt er mere dybtgående på åndedrætsorganerne. Det medfører respirationsdepression, og du ender med at føle kvalt. Det gode ved heroin er tilstedeværelsen af en modgift for dets toksicitet " naloxon. I tilfælde af kokain, er der stadig ingen potent modgift tilgængelig, desværre.
kokain ser mere krystallinsk. endda Glimmers lidt, når de udsættes for lys. med hensyn til heroin, er dette stof noget tykkere. Skønt både heroin og kokain kan være i pulverform, heroin afviger fordi det ikke udviser krystal -lignende udseende. Dens tekstur er ligner almindelig mælkepulver. Desuden heroin farve er sædvanligvis hvid, men nogle former kan forekomme brunlig.

Med hensyn til smag, de to stoffer er også forskellige. Kokain er normalt fyldt med en underlig smag, som kan dulme din tunge, mens heroin er lidt bitter, og ikke fremkalde en bedøvende effekt.
oprindelsen af heroin stammer fra valmuer planter, spredt over hele mange asiatiske og europæiske regioner. De er klassificeret som opiater eller depressiva ( beroligende medicin ). På grund af sådan er det også terapeutisk anvendes til behandling af svære smerter blandt hospitalspatienter. Modsætning til kokain, er dette stof ofte betragtes som en " nedtur ". Efter at have et skud heroin, du ' vil føle sig mere afslappet, og flytte en lidt langsommere end normalt.
Ligesom sodavand Coke, kokaplanten er også fra, hvor kokain udnyttes. Disse planter er almindeligvis dyrkes i Sydamerika, Det er et stimulerende stof, der giver en lignende virkning som kaffe efter indtagelse, vil man normalt føler opstemt, euforisk, og alt for glad.. '. Øverste " Derfor er det betegnes som en Sammenfattende kokain og heroin forskellig i de følgende aspekter :.

1 kokain dødsfald er mere af kardiotoksicitet, mens heroin kan fremkalde respirationsdepression.
2. Kokain ikke har en modgift, i forhold til heroin, der gør.
3. Kokain er et mere krystallinsk pulver i forhold til heroin pulver.

4. heroin smager bittert, og ikke følelsesløs tungen, i modsætning til kokain.
5. kokain er fra coca planten, mens heroin er fra valmue blomster planter.
6. Kokain er et nydelsesmiddel, mens heroin er et depressivt.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------