Position: Wisdombog > Vibber Iversen >

Forskellen mellem glasur og glasur

e fleste mennesker tror, at glasur og glasur er to forskellige begreber, der anvendes til at beskrive det samme. I U. S, For eksempel, bruger mange udtrykket frosting snarere end glasur. Men i de fleste europæiske lande, herunder U. K, er ordet glasur foretrækkes. Dette er en af grundene til, at der har været meget debat om de to enten have en forskel, eller om de kan udnyttes i flæng. Men flere og flere eksperter er enige om, at der er virkelig nogle vigtige forskelle mellem dem.
Det er ikke blot tale om semantik. Icing er faktisk forskellig fra frosting. For det første er det siges at være tyndere, og har en blankere udseende end sidstnævnte. Icing er siges at være betegnelsen på en mere professionel måde. det er som flormelis sammen med mælk.
Glasur er mere af en tyk, normalt fluffy lag, ligesom buttercream. På grund af dette er det fortrinsvis anvendt til at dække den ydre overflade af kagen. forvirringen sætter ind, når frosting påføres på en sådan måde, at den med forsæt er belagt tyndt på kagen. Det er også spredt på kager som et toplag eller som en samlet ydre coating, der tilvejebringer et ekstra lag af kage. Derfor kan frostings kan mounded modsætning til isdannelse at kun glider eller løber kagen af naturen.

med hensyn til tekstur, frostings normalt forbliver blød. de er også meget mere cremet, og det er derfor folk ofte får den idé, at det smager bedre, sandsynligvis tilskrives dens smøragtig smag.. Icing er mere flydende, men når den er tør, fremgår det tyndt og hårdt Frosting påføres enten ved anvendelse af en spatel eller kniv til at foretage en høj over kagen, eller ved at anbringe det inde i en udsmykning pose med en lille udløb i spidsen for frosting til at hælde ( rør) ud. Sidstnævnte er, hvad der normalt ses i dekoration cookies. I tilfælde af isdannelse, er rørene fremgangsmåde den eneste metode, der skal anvendes, på grund af dets flydende konsistens. Det er for vanskeligt at anvende ved hjælp af en spatel, for det vil bare løbe væk alt for let.
Kort sagt, hvis nogensinde du ikke, at især med ord definitioner, er det stadig i orden at bruge enten is eller frosting flæng. den "rigtige". brug af de to begreber afhænger af, hvor du befinder dig alligevel, men i sin mest teknisk forstand, adskiller de sig fordi:
1. Glasur er runnier i karakter i forhold til frosting.

2. Glasur er tykkere end glasur.
3. Glasur er udtrykket mere almindeligt anvendt i Amerika, mens glasur bruges ofte i Europa vedrøre nøjagtig samme ting.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------