Position: Wisdombog > Vibber Iversen >

Forskellen mellem forskel mellem crack og pulver

olk hører ofte om ordene kokain og crack. Kan det være på tv, på gaden eller i skolen, kender de fleste individer, hvordan man skelne de to stoffer... Ikke desto mindre, læse denne artikel for at forstå mere om deres vigtigste forskelle
narkohandlere og købere virkelig ved, hvad der er billigere Crack er ofte indholdet af valg for den gennemsnitlige stofmisbruger, fordi det koster mindre at lave, og til gengæld mindre end kokainpulver koster. Dette er også grunden til, at revnen er blevet stadig mere populært blandt mange folk i dag.
Selv om kokainpulver er en ældre misbrug stof i forhold til at revne, er det stadig et potent stof, der gør en "høj" inden for 10-15 minutter, selv om det er bare snøftede. Med crack er det endnu hurtigere, hvor brugeren bliver høj i løbet af et kvart minut ( 15 sekunder ), gennem rygning. grund af dennes kraftige forbrug blandt forskellige aldersgrupper i dag, er crack blevet betragtet som et mere farligt vanedannende stof end de fleste af de andre former for misbrug narkotika former.

med hensyn til renhed, er crack også hyldet som renere end pulver kokain. Det ser ud som en hvid krystal -lignende sten i modsætning til kokainpulver, der kommer som et fint hvidt pulver. Sidstnævnte er spændt fra bladene af koka, der ændrer en kontrol af frivillige bevægelser. Som en form for pulver, kokain enten taget gennem injektioner, eller det er simpelthen snøftede. tværtimod er crack ( kokain har fri base version) helst røget. det bliver forbruges af nogle personer til at fremkalde en euforisk følelse, der synes at ' genoplive ' deres krop. Endelig vil ryge crack også få dig mere fængsel tid. Blot opnår 5 g revne vil gøre dig berettiget til 5 års fængsel, i forhold til at opnå 500g kokainpulver og blive dømt for det samme omfang af tid. Ikke at lave en stereotyp, men det er derfor, mange sorte amerikanere er blevet fængslet nemt, da at bruge crack. Omvendt, let kaukasiere og Whites bruge pulver kokain i stedet for crack.
Generelt, uanset hvilke forskelle de to stoffer hold, er det stadig bedst at indberette deres brugere til de relevante myndigheder. det er endnu ikke for sent, afhængighed kan håndteres ved hjælp af terapeutiske centre, såsom rehabilitering institutter :
1. Crack er den billigere og nyere vanedannende stof i forhold til kokainpulver.

2. Hastighed få en euforisk 'høj ' er en meget hurtigere, når ryge crack i forhold til prustende kokainpulver.
3. Crack siges at være renere end kokainpulver.
4. Crack er fortrinsvis røget, mens kokainpulver kan tages i form af injektioner, eller ved sniffe.

----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------