Position: Wisdombog > Vibber Iversen >

Forskellen mellem forskel mellem Honda Civic og Toyota Corolla

onda Civic og Toyota Corolla er både gode biler til at købe, med kun et par mindre forskelle mellem dem. Men det er nyttigt at kende de grundlæggende oplysninger om disse to køretøjer før du beslutte, hvilken en til at købe.
med hensyn til deres størrelse, er de meget ens. Begge bilmodeller har næsten samme benplads, hofte rum, hoved rum og passager kapacitet, selv om Toyota blomsterkronen ikke har en større ladning volumen. Honda kan også betragtes bredere end Corolla og Corolla større højde end Civic.
hestekræfter af de to køretøjer er også en smule anderledes. Honda Civic har et hestekræfter på 140 ved 6300 rpm, mens Toyota Corolla har en hestekræfter på 126 ved 6000 rpm. Selvom brændstof kapacitet på begge biler er den samme, Corolla er mere brændstoføkonomiske, opnå 32 miles per gallon i byen og 41 miles per gallon på landevejene. Honda Civic giver et gennemsnit på 30 miles per gallon i byen og 38 miles per gallon på landevejene. Toyota Corolla vil derfor være mere overkommelig, når det kommer til gasregninger.

Både Honda Civic og Toyota Corolla har mange fremragende funktioner, selv om de samme funktioner ikke findes i begge bilmodeller. Den grundlæggende model af Toyota Corolla kommer med bremse assist, Bluetooth mobiltelefon links, en CD- changer, intermitterende vinduesviskere og fragt måtter. Disse funktioner er fraværende i Honda Civic, og bliver nødt til at blive installeret på ejers regning såfremt de er nødvendige. Men Honda Civic har kørelys og dobbelt tærskel frontairbags, og disse funktioner ikke er til stede i Toyota Corolla. Andre funktioner inkluderet i den grundlæggende model af Toyota Corolla, men ikke i Honda Civic, dørpanel trimmer og sport suspension af hjulene er. Civic men behøver en iPod integration bygget ind i den grundlæggende model.
Resumé :..
Toyota Corolla er mere brændstoføkonomisk end en Honda Civic

betragtning af deres priser, Honda Civic koster ca $ 2500 mindre end den Toyota Corolla
Honda Civic har færre tilføjede funktioner i den grundlæggende model end den Toyota Corolla, som ikke indeholder funktioner som dør panel trim, Bluetooth og CD-skiftere.
Toyota Corolla kan betragtes som bedre bil mellem disse to modeller, da det er mere brændstoføkonomiske og har en række ekstra funktioner inkluderet i prisen.

----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------