Position: Wisdombog > Vibber Iversen >

Forskellen mellem VAND og EDDIKE

and er nødvendig for alle former for liv. Dækker omkring 70 procent af jordens overflade. Vinegar et alsidigt væske, dannes som et resultat af fermentering af ethanol. eddikesyre er hovedingrediensen i eddike.
Well et af de vigtigste forskelle, der kan blive bemærket mellem de to er, at vand ikke er sur, hvorimod eddike er. Desuden vand er uden smag og lugt. På den anden side har eddike en stærk lugt.
molekyle vand indeholder to hydrogenatomer og et oxygenatom. Tværtimod indeholder et molekyle af eddike to carbon, to oxygen og fire hydrogenatomer. Når man taler om deres pH-værdier, vand har et neutralt pH, og eddike har en pH-værdi, der spænder mellem 2 og 3.. 5

modsætning til eddike, når vand fryser det optager en stor mængde det er kendt, at frisk vand kommer med en maksimal tæthed på omkring fire grader Celsius Nå, indefrysning.. punkt af eddike afhænger eddikesyre indholdet deraf. det kan ses, at eddike med fem procent eddikesyre indhold vil have et frysepunkt på minus to grader.
anden egenskab af vand er, at den leder varme let. Desuden er vand en universel opløsningsmiddel, hvilket betyder, at et stort antal komponenter kan opløses i vand. Det har også en større overfladespænding ved sammenlignet med eddike.
Vand findes i tre formularer ' fast, flydende og gas. Vand er det eneste stof, der er til stede i alle disse tre former. Nå, eddike kommer kun i flydende form, men man kan støde på forskellige typer af eddike, afhængigt af væsken, som ethanol er blevet gæret. Der er hvid eddike, der opnås ved at oxidere destilleret alkohol Apple cider eddike er fremstillet af æblemost, og balsamico eddike er fremstillet af hvid druemost Resumé :...

1 Vand er ikke sure, medens eddike er.
2. Vand er uden smag og lugt. På den anden side har eddike en stærk lugt.
3. vand har en neutral pH eddike har en pH-værdi, der spænder mellem 2 og 3 5

4 molekyle vand indeholder to hydrogenatomer, og et oxygenatom.. .. atom. Tværtimod indeholder et molekyle af eddike to carbon, to oxygen og fire hydrogenatomer.
5. Modsætning eddike, når vand fryser det optager et stort volumen.
6. eddike og vand er også forskellige i deres densitet og overfladespænding, blandt andre egenskaber.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------