Position: Wisdombog > Vibber Iversen >

Forskellen mellem Nikon D5000 og Canon XSi

ikon D5000 er en 12. 3 MP DX digital SLR kamera. Det tilbyder et væld af funktioner, der ikke tidligere er set på sine tidligere tilbud til D- SLR familie af digitale kameraer, herunder en 2 7 tommer fleksibel live View skærm-.. i stand til at bevæge sig frem og tilbage, således at brugeren kan se et billede fra forskellige kantede perspektiver det omfatter også Nikons patenterede EXPEED-billedbehandlingssystem. teknologi med henblik på at forbedre løsningen af hvert billede inkluderet er træk, der indikerer den teknologi der findes på de fleste Nikon digitale kameraer : splitsekund lukker respons, kontinuerlig optagelse med op til fire billeder i sekundet, og (som en ekstra feature til Nikons nyeste model af digital kamera) HD D-Movie, gør det muligt for brugeren at fange levende billeder i high definition.
Canon xsi er en 12. 2 MP digital SLR kamera. Det er en direkte reaktion på den sofistikerede der findes i tidligere konkurrenter i SLR digitalkamera kategori. Det omfatter patenteret teknologi specifikt til Canon kameraer, herunder EOS Integrated Cleaning System, DIGIC III Image Processor, og ( som en ekstra feature til de nyeste permutationer af Canons digitale kameraer ), en CMOS sensor. kameraet kommer med sin egen 3. 0 tommer LCD skærm, der er kompatibel med SD og SDHC hukommelseskort.
Nikon D5000 tilbyder 11 punkts autofokus og 3D-tracking gør det muligt for brugeren at fokusere en film med upåklagelig præcision, at skabe højere opløsninger end nogensinde før tilbydes i Nikons serie af digitale kameraer. Kameraet gør også brug af NIKKOR- optik for at sikre, at selv i situationer, hvor kameraet har tendens til at ryste, billedet kommer ud klar, og en aktiv sensorrensningen eliminerer støv fra sensoren, så snart den falder. Canon XSi omfatter teknologi, der gør det muligt for brugeren at tage billeder perfekt i forskellige nuancer af sollys-. så billeder at blive fanget i en dramatisk belysning uden at producere banding virkning som er betegnende for de fleste Canon digitalkameraer tilbud, den xSi gør brug af Auto Optimering til sikre, at når billederne er underbelyst de stadig producere et billede lyst nok til at blive anerkendt. Canons EOS Integrated Cleaning System gør brug af teknologi, der slipper af støv på linsen, så snart det ser ud-det selvrensende sensorenhed ryster støv, så snart det kommer i kontakt med sensoren

Summary. :.
1 Nikon D5000 er en 12 3 MP DX digital SLR kamera. Canon xsi er en 12 2 MP digital SLR kamera
2... Nikon D5000 har en 2 7 tommer multi- vinkel LCD-skærm i stand til at tage billeder i forskellige vinkel perspektiver. Canon xSi indeholder en 3 0 tommer LCD-skærm kompatibel med SD og SDHC hukommelse. kort..

3 Nikon D5000 indeholder en HD D- Movie-funktion, der gør det muligt for brugeren at tage film i high definition, Canon XSi tilbyder en EOS Integrated Cleaning System, som automatisk fjerner støv
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------