Position: Wisdombog > Vibber Iversen >

Forskellen mellem LT og LTZ

år vi taler om auto motorer, alle de klipper komme med nogle forskelle i deres funktioner og specs. Nå, LT og LTZ klipper anvendes i Chevrolet har deres egne forskellige funktioner og specs...
de LTZ trimmer er dyre i forhold til de LT klipper modsætning til LT trim, kommer LTZ med flere valgmuligheder, og tilføjede standard funktioner i udseende så godt, LTZ har et mere sofistikeret look.
LT trimmer rang mellem LS og LTZ klipper. Chevy LTZ model er en luksus model, mens LT trim er en mellemklasse -model.

Når man sammenligner deres motorer, hestekræfter og drejningsmoment, de LTZ klipper tilføje til LT- trim. For eksempel kan vi sammenligne Chevrolet Traverse LT og LTZ trimmer. Den Traverse LT trim er udstyret med en 3. 6 L, V6 motor, der giver 281 hestekræfter. det leveres også med en seks-trins automatisk transmission. på den anden side, kommer Traverse LTZ med en 288- hestekræfter motor.
En anden forskel, der kan ses mellem de to klipper, er, at LT- trim har 16- tommer hjul, og LTZ kommer med 17-tommer hjul.
Når man overvejer deres sikkerhedsfunktioner, er LTZ klipper pakket med flere sikkerhedsforanstaltninger end LT klipper. Når vi taler om deres indre, de LTZ klipper er mere luksuriøse end de LT- trim. De LTZ trim er udstyret med ekstra funktioner såsom krom håndtag, soltag, 6 CD-changer, bageste Parking Assist, el- sammenklappelige regn-sensing vinduesviskere, læderindtræk og fartpilot. modsætning til LT klipper, har LTZ klipper en mere sofistikeret underholdning. systemet

Resume :
1. Den LTZ trim er en luksus model, mens LT trim er en mellemklasse -model.
2. De LTZ trimmer er dyrere i forhold til de LT- trim. Modsætning til LT klipper, den LTZ kommer med flere muligheder og tilføjede funktioner.

3. Ved at sammenligne deres motorer, hestekræfter og drejningsmoment, de LTZ klipper tilføje til LT- trim.
4. Ved vurderingen af deres sikkerhed, vises de LTZ klipper pakket med flere sikkerhedsforanstaltninger end LT klipper
5 i modsætning til LT klipper, har LTZ klipper et mere avanceret underholdningssystem...
6. Den LTZ har et mere sofistikeret look.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------