Position: Wisdombog > Vibber Iversen >

Forskellen mellem JERN og BRONZE

ern og bronze er to metaller, der har været i brug i tidernes morgen. Det var de første metaller opdaget af mænd. Nå, jern og bronze adskiller sig på mange måder, såsom i deres egenskaber og brug.
med hensyn til oprindelsen af de to metaller, det var bronze, der først blev opdaget. bronze blev opdaget omkring 3000 f. Kr, og det var i 1000 f. Kr, at jern begyndte at blive brugt.
Nå, hvad er bronze, og hvad er jern ? Bronze er en legering af tin /kobber. På den anden side, jern er et naturligt forekommende metal.

En af de forskelle, der kan ses mellem de to metaller er, at bronze er tungere end jern. modsætning til bronze, kan jern nemt kan bøjes. En anden ting, der kan ses, er, at bronze kan være stærkere end simpel jern, men det er svagere end carburized jern.
sammenligne deres smeltepunkter, jern har en højere udmåling punkt. Mens jern har et smeltepunkt på 1600 ° C, bronze har en smeltepunkt på 1000 grader celsius.
Nå, bronze er lettere at kaste, men det er sværere at forfalske. Når det opvarmes, jern bevarer varme, hvorimod bronze afkøles øjeblikkeligt. Anden forskel, som kan ses, er, at jern ruster, medens bronze ikke. Modsætning bronze, er jern magnetiske egenskaber.

Bronze er også mindre skør end jern. det gør det svært at arbejde med bronze metaller. Ved at sammenligne farven på de to metaller, rent jern kommer i en sølv- hvid farve, mens bronze kommer i en kobber- gul, eller mørk grå farve.
Selv om begge metaller, der benyttes til industrielle formål, bronze udbredt i maskindele, da det giver mindre friktion end jern. Sammendrag
1. Bronze er en legering af tin og kobber. På den anden side er jern et naturligt forekommende metal.

2. Bronze er tættere end jern.
. 3. Mens jern har et smeltepunkt på 1600 ° C, bronze har et smeltepunkt på 1000 grader Celsius.
4. bronze er lettere at kaste, men det er sværere at forfalske.
5. jern ruster, mens bronze ikke gør.
6. I modsætning til bronze, har jern magnetiske egenskaber.
7. Bronze er også mindre skør end jern. Dette gør det svært at arbejde med bronze metaller.
8. Bronze er stærkere end simpel jern, men det er svagere end carburized jern.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------