Position: Wisdombog > Vibber Iversen >

Forskellen mellem Forskellene mellem rb67 og rz67

B67 og RZ67 er populære MAMIYA linjer af kameraer 67 Endelsen er en indikation af, at kameraerne er 6cm-. ?. 7cm Begge er godt kendte kameraer, der er i mellemstort format, og har været brugt af utallige fotografer verden over.
RB67 blev indført i 1970, og blev hurtigt en meget populær kamera til både amatører og professionelle fotografer. Den mekaniske RB67 kamera anses som ' gamle skole ' til de fleste studie professionelle, men kameraet altid bryster sig ved at være pålidelige. ' RB ' egentlig betyder ' kredser Back ', da det gjorde det muligt for fotografen at tage billeder i enten liggende eller stående, uden at rotere kameraet. Det var en højt værdsat nyskabelse på det tidspunkt.
med RB, skal du manuelt vind din film, og måler dig Men de er ikke vanskelige ting at gøre alligevel RB kameraer er imidlertid meget tung.. et halvt kilo tungere end de nyere RZ kameraer. de RB kameraer kan være de tungeste kameraer i mellemstort format vægten kan hindre nogle grundlæggende fokus og komponere handlinger, især når de er færdige på samme tid..

De RZ67 kameraer er de nyere, og de anses for automatiske eller elektroniske versioner af RB67. Det er opfølgningen produktet til RB67, og blev indført i 1982. naturligvis RZ67 befaler en dyrere pris, og mange rynker på det på grund af ikke de funktioner tilføjet fra RB67 er de ekstra penge værd. " RZ ", har dog ingen reel betydning, og det blev kun stammer fra de tidligere 6 x 7 medium format Mamiya produkt.
desto mindre flere automatiske træk ved RZ er nyttige til hurtig optagelse anvendelser. RB kameraer, på den anden side, bruges oftere i studier, hvor snoede og cocking mekanisk er ikke en væsentlig gider.
RB67 linje består af den oprindelige RB67, PRO-S og Pro -SD, mens RZ67 findes i Pro i, Pro II og Pro IID. enhver RZ kamera kan nemt tage ethvert RZ og RB linser, som kan være meget gavnligt for nogle. Desværre, der ikke kan siges omkring RB, Summary da de ikke let kan tage RZ linser..

1. RZ67 er en nyere kamera, og anses for at være elektronisk eller automatiske udgave af den mekaniske RB67.
2. Den første RB67 blev indført i 1970, og RZ67 blev indført i 1982.
3. Det RB67 er et pund eller to tungere end RZ67.

4. Den RB67 anses for at være pålidelig i studier, hvor de mekaniske egenskaber ikke irriterende, mens RZ67 gør bedre i hurtige optagelse anvendelser.
5. den RZ67 kan tage mange af RB67 linser, men dette er ikke tilfældet omvendt.
6. " RB " betyder faktisk " kredser Back ', mens' RZ 'bare stammer fra det tidligere.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------