Position: Wisdombog > Vibber Iversen >

Forskellen mellem EK og F.EKS

mport tuning har været en af de store fritidsinteresser nyder godt af de store drenge. Virkeliggørelsen af at dreje en almindelig, intet -special, hverdagen funktionel bil ind i en første plads efterbehandler med visuelt fantastisk udseende, er simpelthen værd. Der er en masse biler favoriseres i denne kultur, og vi vil forsøge at skelne mellem de to Honda favoritter 'The EK og EG.
i 1992, da den femte generation af Honda Civic biler, blev EG Civic indført. EG er designet med forbedrede dimensioner, og mest markant, bedre aerodynamiske styling fra de tidligere Civic -modeller.
EK Civic debuterede senere i 1996 ( sjette generation ), og siden da, ligesom sin EG forgænger blev det en af de mere populære typer af bil i tuning kultur, og det er meget tilbøjelig til at ' modding ', fra udendørsbrug og æstetik til performance-orienterede ændringer såsom hydraulik og motor bytte.

Racing modificerede EKS og beskæftigelsesretningslinjerne er også almindelige, da de har været udsat for alle typer løb, ligesom Autocross, træk og super omgangstider kampe. Det er din typiske ' pimped ' bil på gaden. Imidlertid er det blevet observeret, at EGs findes mere på sporene. Det er måske på grund af dens mindre ramme og lettere chassis. Performance- kloge, racere finde det mere fordelagtigt.
den EK har et beefier chassis, og er lidt større. det er også sport mere sikkerhedsudstyr. dog skal det bemærkes, at på trods af størrelsen og vægten forskelle, EK har omtrent samme potentiale som EG. der har dog været rapporter om, at EK tilbyder bedre håndtering, og overgår EG i dette aspekt. Ifølge nogle konti, er EG mere af en drag racer, eller bedre til at køre i lige linjer. Alligevel vil tunere hævde, at det vil afhænge af ens tekniske evner til at kompensere på denne ulempe, hvis det var sandt.
en anden grund til, at nogle auto entusiaster kan begunstige den EG over EK, er på grund af billigere og mere tilgængelige dele. EG dele er lidt mere på den billigere side, og mere opnåelige, således, der er mere, du kan gøre med EG end EK.

Resumé :.
1 EG kom først, da det blev indført i 1992 ( femte generation ) EG debuterede fire år senere, da Civic sjette generation af biler..
2. EG er lettere og mindre end EK, der hovedsagelig er grunden til, at det er kørt mere end EK.

3. EG dele er mere tilgængelige, og lidt billigere end EK har.
4. den EK er større og har en beefier chassis med mere sikkerhedsudstyr.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------