Position: Wisdombog > Vibber Iversen >

Forskellen mellem civile og Lambo

ivic er en meget populær kompakt bil, især i Europa og USA. Det er udviklet af den japanske bilproducent, Honda, og blandt japanske biler, der sælges i USA, holder den anden længst kørende navneskilte efter Toyota Corolla. blev introduceret i USA i 1972 som en todørs coupe, har den borgerlige været meget succesfuldt på grund af sin konkurrencedygtige pris, lave driftsomkostninger og fremragende pålidelighed.
Civic sælges som en coupe eller sedan, og begge kommer i fem trim, nemlig DX, LX, EX, EX-L og Si. Den sedan har fire mere trim niveauer-. En DX værdi pakke, Hybrid, LX -S, samt GX trimme " Lambo 'er en luksuriøs bil, udviklet og produceret af den italienske bilproducent Automobili Lamborghini. den " Lambo ", som det populært kaldes, opnået anerkendelse gennem årene på grund af sin sleekness i design og høj ydeevne. Lamborghini har en liste over bilmodeller fremstillet siden virksomhedens start, herunder 350GT i 1964 og de 400GT, der fulgte i 1966. der var mange modeller efter dette, men de mest berømte dem i de seneste år kan nævnes Diablo, Murcielago, Gallardo og Reventon udgivet i 2008. Oven i det, er der også adskillige konceptbiler, som er selektivt præsenteret, men aldrig sat i masseproduktion.
Den store kontrast mellem de to biler kan ikke være over understreges, det mest oplagte er det land, hvor fremstillingen.. Bortset fra, at den afgørende forskel mellem den borgerlige og den Lambo er, at mens Civic er produceret i sedan og coupe stilarter, er det Lambo kun sælges som en 2- personers sports coupe Civic er dybest set et godt afrundet bil til daglig brug, lige nok til byen og motorvej kørsel med meget gennemsnitlige ydeevne. På den anden side, er det Lambo en luksuriøs, høj ydeevne bil i forbindelse med velhavende bil entusiaster. Fordi det er en eksotisk bil, den appellerer mest i udlandet, især USA og Vesteuropa.

Da de er fremstillet til at være højtydende sportsvogne, der Lambo motorerne ikke er brændstoføkonomiske, i forhold til de mindre motorer i Civile biler. En typisk Lambo motor ville være en 6. 5 liters V12, der garners en tophastighed på cirka 220 km /h, mens en Civic typisk ville have en 1.. 8 liter, 113 hk motor, hvilket er langt mere brændstoføkonomisk sammenlignet med V12
Resume :
Civic er lavet af det japanske selskab Honda, mens Lambo er fra den italienske bilproducent, Lamborghini.

Civic kommer i coupéer og sedans, mens Lambo kommer strengt i en 2-pers sports coupe.
Civic er en godt afrundet bil til daglig brug, mens Lambo er en luksus bil betød for en udvalgt velhavende marked.
Typiske Civic motorer er mindre og mere brændstoføkonomiske end de større V12s af Lambo.

----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------