Position: Wisdombog > Vibber Iversen >

Forskellen mellem kærnemælk og kefir

ange kender yoghurt og hvad række fordele denne mad giver. Men lidt er bekendt med andre lignende fermenterede mælkeprodukter som kærnemælk og kefir. Så hvad er disse to fødevarer, og hvordan adskiller de sig fra hinanden ?
kefir ' ordets etymologi kan forankret til en tyrkisk ordet' Keyif ", der bogstaveligt oversætter som ' fornøjelse. " Ja, mælk kefir er en meget behagelig ' live ' drink. det fermenteres af sødmælk. Kefir er en levende drikke, fordi det kun kan fremstilles ved Kefir kerner. Disse kerner indeholder mange bakteriekolonier, såvel som, pakker af gær, sukker og proteiner dannes i små strukturer, som ligner en standard blomkål. Dette er den komponent ansvarlig for mælk gæring.
Ligesom den mere almindelige bage agent ' gær, Kefir korn trives, og derfor ganger hvis suspenderet i mælken, der er givet den ideelle temperatur på kursus ( mælken skal kortvarigt opvarmes ) de multiplicerede granulat vil derefter blive anspændt eller adskilt fra. mælken inden at være beruset. Det vil have en yoghurt -lignende smag. Selv når det allerede er opbevaret ved stuetemperatur, kefir stadig fortsætter med at gære, da det aldre gør det tykkere og mere nærende. Du vil vide, at den gærende er gjort, med andre ord ideelle til at forbruge, fordi kefir vil have en boblende udseende.

kærnemælk er den flydende rest efter churning af smør. imidlertid nyere kommercielt fremstillet kærnemælk disse dage ved skummetmælk mælk fermentering under anvendelse af mælkesyrebakterier. Dette er grunden til, at det er populært kendt i dag som kulturperler kærnemælk. Mælkesyren er dem, der er ansvarlige for at syrne mælken. Slutresultatet danner flere proteiner, der gør kærnemælk tykkere end andre almindelige mælkeprodukter. med hensyn til de aktive kulturer er involveret i de to fermenterede produkter, naturligvis kefir har mere levende kulturer Det siges at besidde mere end 12 forskellige mikroorganismer og kulturer mens hver type af kærnemælk har en bestemt probiotisk stamme..
Samlet set, drikke eller spise kefir og kærnemælk er gavnligt for ens helbred, fordi det generelt hjælper i fordøjelsen af mad. Disse mejeriprodukter bane vejen for en sundere tarmen eller tarmene, der også kan dæmpe nogle af gastrointestinale tilstande. En regelmæssig indtagelse af enten en kefir præparat eller kærnemælk kan endda reducere risikoen for coloncancere.
Selvom både kefir og kærnemælk har probiotika, de stadig adskiller sig fra hinanden på grund af følgende:...

1 kefir har mere aktive kulturer end kærnemælk
2 Hvis du kværne smør af fløde, du producerer traditionel stil kærnemælk. Men både kulturperler kærnemælk og kerif gennemgå nogle gærende processer.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------