Position: Wisdombog > Vibber Iversen >

Forskellen mellem Apple iPad og laptop

pple iPad er en ny enhed i Apple line-up sammen med iPod og iPhone, og det tager på det mobile computing markedet. Formentlig den største konkurrent til iPad er standard laptop, men i modsætning til den bærbare computer, der åbner op for at afsløre skærmen og tastaturet, er iPad en tablet eller skifer, som ikke har nogen hængsler.
den største bidragyder til udformningen af iPad er manglen på et fysisk tastatur, der fylder en masse plads. stedet iPad har en touch screen, der bruges til alle input behov. En software-tastaturet kan vises på skærmen, og du kan bruge til at skrive noget, du ønsker. Men for at skrive ud hele dokumenter, et fysisk tastatur er stadig meget bedre end på skærmtastaturet af iPad. Et problem med iPad er brugen af applikationer. Selv om der er tusindvis af applikationer til iPad, det er langtfra det til bærbare computere. Du kan heller ikke installere en hvilken som helst program, da der ikke er nogen måde at gøre det uden for Apples app Store, så du kan ikke oprette dit eget program på iPad og køre den. Et andet software problem er manglen på ægte multi-tasking. Dette er en begrænsning pålagt af Apple for at forhindre brugere i at køre alt for mange applikationer og bogging ned iPad.
Bortset fra software spørgsmål, der er også flere hardware begrænsninger til iPad. første, dens batteri er indbygget i enheden, og er ikke udskiftes af brugeren. Dette betyder at du ikke kan få ekstra batterier og du er nødt til at kigge efter en stikkontakt hver gang du løber tør for strøm. du heller ikke har mulighed for at opgradere en del eller endda bruge ekstern lagringsenhed som hukommelseskort eller flashdrev. Den eneste måde at opgradere iPad er at få en nyere en, hvis de frigiver en Selv opgraderingsmuligheder til bærbare computere temmelig begrænsede, er det eksisterende

Resume :..
IPad tager form af en tablet frem for den bærbare computer
iPad mangler et tastatur, men har en touch skærm, mens det er den anden vej rundt til de fleste laptops

Du kan ikke installere en hvilken som helst applikation på en iPad i modsætning til på en bærbar computer
iPad mangler ægte multi-tasking til stede i bærbare computere
iPad does ikke bruger udskiftelige batterier i modsætning til bærbare computere

iPad er ikke opgraderes i modsætning til laptops
Apple iPad 2 Tablet
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------