Position: Wisdombog > Vibber Iversen >

Forskellen mellem civile og kobolt

ige siden Henry Ford opfandt Model T, har biler været en vigtig del af vores hverdag. De tager os, hvor vi ønsker at gå, dag ud og dag ind. To store bil beslutningstagere konkurrerer om den øverste position på markedet i dag-Honda og Chevrolet-med både sportslige deres respektive flagskib biler, Honda Civic og Chevrolet Cobalt Mange mennesker har disse to fantastiske biler i tankerne, men har problemer. beslutte, hvilken en til at vælge. Derfor er det kun logisk at gøre en head-to- head mellem de to biler, således at forbrugerne kan kende forskel mellem de to, og i sidste ende, en købsbeslutning gøre.
Nedenfor er de relevante aspekter af de biler, hvor to er ens, eller forskellige, og forhåbentlig giver de relevante oplysninger en forbruger kan være nødvendigt at foretage købet :
Håndtering

Det er nummer ét spørgsmål næsten alle potentielle bilkøbere vil spørge, ret off the bat Folk ønsker, at deres biler til at føle sig adræt og hurtig. de ikke ønsker at føle sig som de kører en stor ` ol mursten ! Når det drejer sig om både Civic og kobolt, de håndterer omtrent ens i og ud af skarpe hjørner, og begge har den samme venderadius.
Gearsystem
Det er her, Chevy Cobalt har den øverste hånd. Cobalt har en meget større motor i forhold til Civic. Dens moment er bare om det samme som sin acceleration, og så i denne henseende, er kobolt meget hurtigere end Honda Civic. Men husk på, at have en meget mindre motor også indebærer at have en meget bedre gas kilometertal, så holder det i tankerne, når de beslutter hvilken bil til at købe.

UtilityBoth Civic og kobolt har de samme fordele i form af siddepladser.
Comfort
Honda Civic forreste kabine har mere headroom end Chevrolet Cobalt, men helt ærligt, det er ikke meget. Den ampler design og ergonomi af Civic giver mulighed for mere plads til passagerer end af Cobalt.

Cost
Og endelig, det vigtigste aspekt af alle, der skal altid tages i betragtning, den pris. Når du køber en bil fra en bilforhandler er der altid en standard afgift til transport af bilen fra dens oprindelse til forhandleraftalen. for både Civic og kobolt, koster det nogenlunde det samme. Med hensyn til det antal kilometer, Honda Civic har en bedre kilometertal i forhold til Chevrolet Cobalt på grund af sin mindre motor, men ikke med en stor margen. Hensyn MSRP, de borgerlige koster mere end Cobalt.
Resumé :.
1 Honda Civic 'front kabine har mere headroom end Chevrolet Cobalt
2 Det Chevrolet Cobalt er meget billigere end en Honda Civic... ..
3 Cobalt har en meget større motor i forhold til Civic
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------