Position: Wisdombog > Vibber Iversen >

Forskellen mellem forskel mellem hvide og lilla aubergine

ubergine tilhører natskyggefamilien. Aubergine er en spiselige frugter, der kommer i forskellige farver. Aubergine er mere set i whit og lilla farver. Men når man hører navnet aubergine, er det lilla farve, der kommer til sindet for alle. Purple aubergine har bred popularitet end den hvide aubergine.
aubergine kan betegnes som et bær, der har sit oprindelse i Indien og Sri Lanka. Når man taler om hvid og lilla aubergine, det er ikke det samme. Farven i sig selv adskiller dem.
Lad os se på huden hvid og lilla aubergine. Det Hvide aubergine har en hård hud sammenlignet med lilla aubergine. Ved tilberedning, huden på den hvide aubergine skal skrælles. Men dette er ikke nødvendigt når man tilbereder lilla aubergine. Desuden, de hvide aegplanter er bedre, når bagt, dampet eller stegt, da de har en hård hud.

Når hud er skrællet væk, den hvide aubergine har en hvid kød mens den lilla aubergine har et grønligt skær.
Når man sammenligner størrelse, den hvide aubergine er mindre til lilla aubergine. I modsætning til den lilla aubergine, kommer de hvide mindre bitter, tættere og mere cremet. En anden forskel ses mellem de to auberginerne er i frø. sammenlignet med violette auberginer, de hvide auberginer kommer med flere kerner. Det kan også ses, at hvide aubergine er mindre sure.
Selvom violet aubergine er almindeligt anvendt, hvidt aubergine er blevet trendy. Når dyrkningen er betragtet, lilla aubergine er stadig den mest dyrkede aubergine.

Summary1. Den hvide aubergine har en hård hud i forhold til purpur aubergine.
2. Ved tilberedning, huden på hvide aubergine skal skrælles. men dette er ikke nødvendigt når man tilbereder lilla aubergine.
3. når huden er skrællet væk, den hvide aubergine har en hvid kød mens den lilla aubergine har et grønligt skær.

4. hvide aegplanter er bedre, når bagt, dampet eller stegt, da de har en hård hud.
5. når man sammenligner med lilla auberginer, de hvide auberginerne kommer med mere frø. Det kan også ses, at hvide aubergine er mindre sure.
6. Det hvide aubergine er mindre til lilla aubergine. Modsætning til lilla aubergine, kommer de hvide mindre bitter, tættere og cremet.
7. sammenlignet med lilla aubergine, hvid aubergine er mindre surt.
8. I dyrkning, har lilla aubergine en øvre hånd.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------