Position: Wisdombog > Vibber Iversen >

Forskellen mellem sort og hvid peber

n af årsagerne til den blomstrende ideen om udforskningen alder, der førte Spanien til opdagelsen af, hvad de kalder, " den nye verden 'er krydderierne. Det tilføjer smag til mad, men de fleste krydderier findes i tropiske klimaer dette er grunden til disse stigende antal af efterforsknings- hold søgte efter de tropiske områder i deres søgen efter at finde krydderi. tropiske krydderier siges at være den mest lækre af krydderier. i tidlige tider og endnu i dag en af de mest almindeligt anvendte krydderi i det daglige madlavning er peber. Kommer fra en familie af Piperaceae, peber (Piper nigrum ) er en blomstrende plante, der bærer frugter, der kaldes peberkorn, Pepper er hjemmehørende i Indien og er almindeligt dyrket i andre tropiske regioner. Vietnam betragtes som verdens største producent af peber i dag tegner sig for 38% af verdens produktion. Pepper er også verdens mest handlede krydderi.
variationen af peber adskiller sig fra den farve, hvilket er en effekt af, hvilke specifikke fase af modenhed blev Peppercorn høstet. Grønne peberfrugter er dybest set, umodne sorte peber, som er immaturely tørret under solen, før den modnes. Sort peber er normalt parret med salt i næsten alle krydderi til levnedsmidler især kød. Det har en kraftig smag og en stærk aroma, hvilket er grunden til mange kokke gerne tilføje sort peber i deres madlavning.
hvid peber på den anden side er lavet af modne peberkorn tørret under solen. Selvom sort peber foretrækkes til krydderier på grund af den er stærk aroma, hvidt peber er mere foretrukne end sort, når det kommer til supper og saucer. Hvid peber er også en del af en grundlæggende tabel krydderi i hver restaurant.

Til sammenligning, sort peber og hvid peber adskiller sig i farve. Sort peber har stærkere smag, som foretrækkes over hvide til dette formål, mens hvid peber foretrækkes som en del af tabel krydderier og krydderurter til supper og saucer. sort peber er fremstillet af tørrede umodne peberkorn mens hvid peber er fremstillet af tørrede modne peberkorn. Begge varianter findes i forskellige typer, der kan inkluderer jorden, hele og knækkede, hver er mere finere end den anden, og er lavet for sin egen specifikke formål. Resumé :.
1 Pepper er verdens mest omsatte krydderi
2 Sort peber er stærk i smag og aroma, også foretrukket for krydderier med salt

.. 3. Hvid peber er lettere i smag og aroma, det er en del af tabel krydderier i restauranter.
4. sort peber er lavet af tørrede umodne peberkorn ( grønne peberkorn ).
5. hvid peber er lavet af tørrede modne peberkorn.

----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------