Position: Wisdombog > Vibber Iversen >

Forskellen mellem krystal og blykrystal

rystal og bly krystal i vid udstrækning anvendes til fremstilling af glas. Oftest mennesker er ikke klar over forskellen mellem krystal og blykrystal glas. Den eneste forskel, at de ved, er, at man af dem indeholder bly.
Crystal er kun en type glas. de er meget følsomme end den almindelige glasset. for at give krystaller større stabilitet og vægt, bly ofte tilsat den.
Både krystal og føre Krystalglasartikler består af mangan, soda, silicasand og kalk. Andre materialer, såsom borax, arsen og salpeter tilsættes for at give farve.

Første lad os se på bekostning af de to. Blykrystal er prissat højere end krystallerne.
blykrystal glimter mere end krystallerne. Dette skyldes tilsætningen af blyoxid, som øger brydningsindeks. modsætning krystallerne, er de ledende krystallerne mere klart.
blykrystal blæses og skæres i hånden, mens krystallerne er maskinen lavet. som den ledende krystallerne er håndlavede, har det tilføjet glans og skarpe facetter. På den anden side, har krystallerne afrundede kanter.

Når man sammenligner de sundhedsmæssige problemer, der er et ordsprog, at bly krystaller ikke er godt for kroppen, da de indeholder bly. Selvom advarslen er der, folk foretrækker blykrystal til krystaller, som de er smukkere. Et andet punkt, der undertiden rejses, er, at alkohol bør ikke opbevares i bly krystal karafler. Hvis alkohol opbevares i mere end tre måneder, så er der en mulighed for, at de ledende oser i væsken. de første krystaller blev sporet omkring 500 f. Kr. i Mesopotamien. På den anden side blev blykrystal opdaget i 1674 efter en engelsk glaskunstneren ændret formlen fremstilling af krystallen glas ved at substituere blyoxid for calcium.
Sammendrag
1. Både krystal og føre Krystalglasartikler består af mangan, sodavand, silica sand og kalk. Men i blykrystal, er bly også tilføjet.

2. blykrystal er prissat højere end krystaller.
3. de ledende krystaller har tilføjet glans og skarpe facetter. på den anden side, har krystallerne afrundede kanter.
4. blykrystal funkler mere end krystallerne. modsætning til de krystaller, er de ledende krystallerne mere klar og lys.
5. Når man sammenligner de sundhedsmæssige problemer, er der et ordsprog, at bly krystaller ikke er godt for kroppen, da de indeholder bly.
6. de første krystaller blev sporet omkring 500 f. Kr. i Mesopotamien. på den anden side, blykrystal blev opdaget i 1674.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------