Position: Wisdombog > Vibber Iversen >

Forskellen mellem hvide og orange sød kartoffel

n tokimbladet plante, sød kartoffel tilhører Convolvulaceae familie. Søde kartofler Manly kommer i to varianter "hvide sød kartoffel og orange sød kartoffel. Disse to er differentieret på grund af den hvide og den orange farve af huden.
Ud fra forskellen i farve huden, men også mange specifikke forskelle. Men de fleste mennesker er uvidende om forskellen mellem hvide og appelsin sød kartoffel.
En af de væsentligste forskelle, der kan ses, er i sødme. Den hvide kartoffel anses for at være sødere end den orange sød kartoffel. Anden forskel ses i nærvær af beta- caroten, som hjælper med at producere A-vitamin i kroppen. Søde kartofler vides at indeholde mere beta-caroten end de kødfulde grøntsager. Når man sammenligner de to søde kartofler, er den orange søde kartofler kendt for at indeholde mere beta- caroten end den hvide sød kartoffel.

Når man taler om de orange søde kartofler, nogle mennesker refererer denne søde kartoffel til Yam. folk i USA generelt foretrækker navnet Yam til orange sød kartoffel. Navnet Yam fik at skelne det fra det hvide sød kartoffel.
Man kan også se, at der er lille forskel i smagen mellem de hvide og orange søde kartofler. De hvide kartofler er mildere i smag sammenlignet med orange søde kartofler.
hvide sød kartoffel har en blødere hud i forhold til orange sød kartoffel. modsætning hvide sød kartoffel, har den orange sød kartoffel en hårdere og fast tekstur. The Orange søde kartoffel er mørklødet end den hvide sød kartoffel. Sammendrag

1. Den hvide sød kartoffel og den orange sød kartoffel differentieres på grund af hvide og den orange farve af huden.
2. Det hvide kartoffel anses til at være sødere end den orange sød kartoffel.
3. Når man sammenligner de to søde kartofler, er den orange søde kartofler kendt for at indeholde mere beta- caroten end den hvide sød kartoffel.

4. Folk i USA generelt foretrækker navnet Yam til orange sød kartoffel.
5. de hvide kartofler er mildere n smag, når sammenlignet med de orange søde kartofler.
6. Den hvide sød kartoffel har en blødere hud i forhold til orange sød kartoffel. I modsætning til den hvide sød kartoffel, har den orange sød kartoffel en hårdere og solid struktur.
7. The Orange søde kartoffel er mørklødet end den hvide sød kartoffel.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------