Position: Wisdombog > Vibber Iversen >

Forskellen mellem forskellen mellem Samsung Galaxy S og Nokia N8

a krigen for smartphone dominans fortsætter, ser vi flere og flere tilbud fra de bedste producenter af mobiltelefoner i verden. Galaxy S og N8 er to tilbud fra Samsung og Nokia til high-end markedet. den vigtigste forskel mellem dem er det operativsystem, som Nokia stadig holder med Symbian OS, at de har brugt med deres telefoner i meget lang tid. Samsung besluttede at gå med den nye dreng på blokken, er Googles Android. Symbian, hvad mange mennesker forventer Symbian til at være, prøvet og testet. Selvom Android synes at have en lang vej at gå, har den hurtige udvikling sats allerede løsninger på de fleste af de problemer.
Noget som du bør vide om Galaxy S er, at det kommer i mange varianter afhængig af luftfartsselskab du får det fra. Selv om de ser meget anderledes, er de stadig identiske under kølerhjelmen og de fleste af forskellene er blot æstetik. N8 ikke har forskellige versioner, så du får nøjagtig den samme telefon uanset hvilket luftfartsselskab du vælger at gå med. Galaxy S er en større telefon i forhold til N8 i både bredde og højde, men er en smule tyndere. På baggrund af dette, det er en smule overraskende at vide, at Galaxy S er lettere end den N8. Meget af stigningen i størrelsen af Galaxy S kan tilskrives dens display. den har en 4 tommer AMOLED skærm, mens N8 kun har en 3. 5 tommer display. en halv tomme måske ikke synes meget men du er nødt til at se det at virkelig værdsætte dens størrelse. Galaxy S er også drevet af en bedre processor end N8. dens ARM processor er clocket til 1Ghz mens N8 har kun clocket til 680Mhz.
en stor fordel, at N8 har over Galaxy S er den enorme opløsning på sit kamera. N8 Kameraet har en opløsning på 12 megapixels, mens Galaxy S kun har 5 megapixel. Galaxy S kamera er typisk for de fleste smartphones mens den for digitale kameraer, selv om man ikke skal forvente at udføre på lige fod med en

Resume :.
  1. Galaxy S bruger nyeste version af Android, mens N8 bruger Symbian
  2. Galaxy S kommer i mange varianter, mensN8 ikke

  3. Galaxy S er større, men lettere end N8
  4. Galaxy S har en større skærm end den N8
  5. Galaxy S har en hurtigere processor end N8

  6. N8 har bedre kamera i forhold til Galaxy S
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------