Position: Wisdombog > Vibber Iversen >

Forskellen mellem Super Nintendo og Nintendo 64

om du måske har regnet ud ved navn, det er de to konsoller fra Nintendo. Den vigtigste forskel mellem dem er den alder, Super Nintendo ( SNES ) første gang blev udgivet i 1990 og har været afbrudt siden 2003. Nintendo 64 ( almindeligvis kaldet N64 ) blev beregnet til at være udskiftning af SNES og blev udgivet i 1996. Men det aldrig rigtig tog over og blev afbrudt endnu hurtigere end SNES. SNES var en 16 bit, der var endnu konkurrere med tidlig 32 bit systemer. Med N64, besluttede Nintendo at springe 32-bit helt og gik med en 64-bit system. Således 64 suffiks i navnet
Den største uafgjort med N64 er 3D -miljøer så pænt ved sit flagskib spil, Mario 64. miljøet er ganske stort, og frigør brugeren fra typiske side-scrolling handling, der er blevet typisk for ældre spil konsoller som SNES. Selv om der er nogle 3D- spil på SNES, de er ingen steder tæt på niveauet af spil på N64. Styringen i N64 så også en masse ændringer fra sin forgænger. Den N64 controller har en masse flere knapper end SNES controller. Det har også en analog joystick placeret i midten af controlleren. Joysticket gør det nemmere at bevæge sig rundt i et 3D-miljø. Der er også en stigning i antallet af flyveledere, som du kan bruge fra 2 med SNES til 4 med N64. Flere controllere betyde flere spillere, der spiller på samme tid. Ikke alle spil understøtter 4 samtidige spillere om end.
N64 var ikke så vellykket som de SNES i form af salg. Den største årsag er Nintendos beslutning om at holde med patron format, der er dyrere end de cd'er, der blev anvendt af deres konkurrenter. Kun 32 millioner enheder i N64 sælges, mens de ældre SNES solgt over 49 millioner enheder.

Resume :
  1. Super Nintendo er meget ældre i forhold til Nintendo 64
  2. Super Nintendo er et 16 bit system, mens N64 er 64 bit

  3. Super Nintendo spil var det meste 2D mens den N64 er 3D
  4. N64 controller har en analog joystick mens den Super Nintendo ikke gjorde
  5. N64 kan spilles af op til 4 spillere, mens Super Nintendo har et maksimum på 2

  6. N64 var ikke så stor succes som Super Nintendo
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------