Position: Wisdombog > Vibber Iversen >

Forskellen mellem Pokemon sort og hvid

ok ? man sort vs hvid
De sødeste og mest populære monstre i Nintendo rollespil scene har endnu en udgave til at behandle de ivrige fans af spillet og den animerede tv-serie. Den Pok ? man sort og hvid er den første af femte generation Pok ? man rollespil i Nintendo. det blev udgivet i Japan i september 2010, der skal følges af USA, Europa og Australien i marts, 2011. Det blev de hurtigste DS at sælge over 5 millioner eksemplarer i Japan som i januar 9, 2011.
Pok ? man Black and White har de samme spilfunktioner med de rater forud for offentliggørelse. Men dette femte rate har nogle ændringer i kernen spillet. Historien fokuserer på en Pok ? man træner, der ønsker at være mester i Unova regionen. træner vil være mester, hvis han besejrer Elite Four, de bedste trænere i regionen. i denne rate, 156 nye Pok ? mons vil blive introduceret gøre listen 649 Pok ? Mons i alt. Du er nødt til at indhente alle 649 at fuldføre Pokedex, et indeks over Pok ? Mons i spillet. Sort og hvid er separate spil, men du kan handle Pok ? Mons mellem dem.

To af de store forskelle mellem Pok ? Man Black og Pok ? Man White er de steder og Pok ? ? man
Kun i Pok ? man sort er den sorte byen udelukkende til stede. Desuden vil den legendariske Reshiram stjerne i den sorte udgave af den femte tranche af Pok ? man rollespil i Nintendo. den sorte by i Pok ? man Black vil byde på mange opgaver, som ikke vil vises i hvide version. du vil også kunne støde på nye trænere på dette sted, hvor du kan få mere erfaring. Også Reshiram, en legendarisk Pok ? Mon, vises kun i den sorte version. Reshiram er et stort hvidt Pok ? Møn med den dygtighed Turboblaze. Det kan også gøre det Kors Flame. Reshiram er en drage -lignende Pok ? Møn med blå øjne og ringe omkring hans tynde hals. den har en glat hale med bånd på sine hænder, fjer -lignende arme med fire klør, og det har en dejlig, hvid manke. dens fysiske udseende har en lighed med sin legendariske modstykke Zekrom
Zekrom vil blive præsenteret kun i Pok man White. ?. Desuden vil den hvide skov placeres udelukkende i Pok ? Man White. Denne skov vil have så mange forskellige Pok ? Mons, undervisere og opgaver, der kan ikke vises i den sorte version. Der vil være 32 Pok ? Mons i denne skov, som ikke vil være tilgængelig i den sorte version. Desuden vil der være emner her udelukkende til hvide version.

Zekrom, modstykket til Reshiram, vil blive udelukkende præsenteret her i den hvide version. Dens dygtighed er Teravolt. det har også korset Thunder. Sammen med Reshiram Cross Flame, kan de skabe en meget stærk strejke. Det ligner lidt Reshiram, kun Zekrom har røde øjne, mørk grå panser -lignende huden, og en generator -lignende hale. Det ser skræmmende sammenlignet med Reshiram
RESUMÉ :.. ?.
1 The Black version har den sorte byen, mens den hvide version har det Hvide Skov

2.. den sorte version funktioner Reshiram mens de hvide version indeholder Zekrom
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------