Position: Wisdombog > Vibber Iversen >

Forskellen mellem Mahindra scorpio og Toyota innovation

nnova og Skorpionen er blandt de valg, når du er på udkig efter en familie bil med stor kapacitet. Den væsentligste forskel mellem de to er deres klassifikationer som Scorpio er en SUV ( Sports Utility Vehicle ), mens Innova er en MPV ( Multi-Purpose Vehicle ). i streng forstand, bør dette betyde, at Scorpio er en all- purpose vehicle, der kan gå off-road, og har masser af strøm, mens Innova er et folk luftfartsselskab, der er god til bykørsel. i praksis er der meget lille forskel mellem de to, som begge har tilsvarende motorer, og bruges mest til bykørsel.
I de fleste tilfælde, er navnet netop det. et navn knyttet til det mærke med meget lille betydning, men i dette tilfælde, og alle motorkøretøjer for den sags skyld, at navnet er ret vigtigt. Mahindra er en stor virksomhed, men har langt fra den globale track record, at Toyota har når det kommer til personbiler. Dette har betydning, når det kommer til service og generel vedligeholdelse af køretøjet. Selv om det varierer fra et sted til et andet, er det generelt lettere at finde service- besætninger, der er tæt dygtige med Innova end med Scorpio. Det er også lettere at finde OEM eller eftermarkedet dele til Innova end for Skorpionen. Ser man på de to køretøjer, kan du tydeligt se en enorm forskel i styling. Den Innova har slanke kurver og er generelt strømlinet. på den anden side, ser Scorpio mere robuste og mere ligner den jeep. yderligere imponerende dens formodede off- road og terrængående egenskaber det er værd at bemærke dog, at Scorpio er bedre end Innova, når det kommer til transmissioner. mens begge biler har de samme 5-trins manuel transmission modeller, Innova kun har en 4- trins automatisk model, mens Skorpionen har en 6-trins model. Det er også muligt at få en 4-hjulet drev Scorpio på en præmie, mens Innova -brugere er begrænset til baghjulstræk.
All-in -all, begge er store køretøjer. Hvis du vil have nogle off -road evner, Scorpio er meget rart, bare ikke forvente at matche andre SUV'er såsom jeep eller Hummer til daglig brug af vejene, er Innova meget bedre, da det giver flere Creature Comforts end. du kan finde på Scorpio

Resume :..
1 Scorpio er en SUV, mens Innova er en MPV
2. Den Skorpionen er fra en mindre kendt virksomhed, mens Innova er fra Toyota

3. Den Scorpio ser mere robust, mens Innova er slanke
4. Den Scorpio har bedre transmissioner end Innova
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------