Position: Wisdombog > Vibber Iversen >

Forskellen mellem notebook og netbook

iden oprettelsen af den bærbare computer, har det fået mindre og mindre. En notebook er dybest set en bærbar computer, der er placeret et sted mellem en stor desktop udskiftning og ultrabærbare. En mere seneste tilføjelse til familien er netbook, og dens vigtigste forskel fra en bærbar, er størrelse, fordi det er betydeligt mindre. være lille har sine gode og dårlige sider. på den ene side, kan du nemt bære den rundt uden bryde din ryg, mens på den anden side, sin lille skærm og trange tastatur giver mere tilbage at ønske. Et stort problem med den lille skærm er lav opløsning. De fleste netbooks har en opløsning på 1024x600. Den nuværende standard for online- sites er 1024x768. Det betyder blot, at visse websteder muligvis ikke vises i sin helhed, og du er nødt til at rulle ned, når du skal ikke brug for det.
Bortset fra de fysiske dimensioner, netbooks er også ringere end notebooks, når det kommer til hardware. notebooks har som regel processorer, der var beregnet til stationære computere, mens netbooks bruger specielle »mobil« version processorer. Disse processorer bruger mindre strøm og genererer mindre varme på bekostning af regnekraft. Netbooks også mangler et optisk drev sandsynligvis at reducere størrelsen og omkostningerne af enheden. Der er eksterne drev, som du kan købe separat og tilsluttes via USB-porten. En stor fordel af netbooks, som allerede var nævnt før, er et lavt strømforbrug. Dette er ikke din typiske 10% til 20% mere på batteriets levetid som en netbook med en 6-cellet batteriet kan få op til 7 eller 8 timer i en enkelt opladning. Det er ca 3 gange 2-3 timers kapacitet på de fleste bærbare computere. Det er også meget nyttig, hvis du ikke stole på elektriske selskaber for magt, som, hvis du er på en båd, på vejen, eller du bare ønsker at være væk fra nettet.
Endelig, men formentlig den mest betydelige for de fleste mennesker, en netbook er væsentligt billigere end en notebook. En typisk bærbar computer kan koste dobbelt så meget som en netbook. Så for dem, der er komfortable med den størrelse og kun bruger deres computere til at surfe på internettet eller gøre noget papirarbejde, er en netbook ikke bare perfekt, men det kan også spare dig nogle penge både på kort og lang sigt.

Resumé :.
1 En netbook er meget mindre end en bærbar computer
2 En netbook har meget lavere specs end en notesbog <... br /> 3. En netbook har ikke et optisk drev, mens en notesbog gør.

4. En netbook bruger mindre strøm end en bærbar computer.
5. En netbook er billigere end en notebook.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------