Position: Wisdombog > Vibber Iversen >

Forskellen mellem forskellen mellem Samsung Wave II og Apple iPhone 4

dag er der et par operativsystemer, at vi er kommet til at forvente, når man taler om smartphones. Der er Android, iOS, Windows 7 telefon, og det er temmelig meget det. Samsung Wave II ikke bruge nogen af disse operativsystemer, dog, og det er den største forskel fra iPhone 4. The Wave II bruger Samsungs eget Bada operativsystem. Selvom selve operativsystemet fungerer ganske pænt, betyder det ikke nyder samme antal af tilgængelige apps som iPhone iOS. Så du kan have flere problemer med at finde en ret app på Wave II end på iPhone 4.
På ydersiden, Wave II har en lidt større skærm, der har en lavere opløsning end nethinden visning af iPhone. The Wave II ikke har en lyssensor, men så skærmens lysstyrke ikke justeres automatisk, når du flytter til lyse eller mørke områder. iPhone 4 er også vinder, når det kommer til hukommelse som 2GB hukommelse Wave II ikke engang sammenlignes med de 16/32GB lagerkapacitet af iPhone 4. I stedet Wave II er afhængig af hukommelseskort, som kan rumme microSD-kort op til 32GB. En stor fordel af Wave II over iPhone 4, er tilstedeværelsen af Flash- støtte i sin browser. Nogle steder stole på Flash, og de kan ikke gøre det rigtigt, hvis overhovedet, på iPhone 4 ,. men ville Wave II ikke have noget problem med det endvidere ikke iPhone 4 ikke har en FM-modtager, mens Wave II gør. En FM -modtager er den eneste wayto gå, hvis du vil lytte til lokale programmering i dit område. Der er radio apps til iPhone 4, men, men disse er afhængige af en internetforbindelse til at fungere.
The Wave II er en glimrende telefon, der sandsynligvis ville holde sin egen mod de fleste smartphones, herunder iPhone 4. det eneste problem er manglen på programmer, der stammer fra ved hjælp af et operativsystem, der ikke er meget populær

Resume :..
1 iPhone 4 kører på iOS, mens Wave II kører på Bada.
2. The Wave II har en lidt større skærm end iPhone 4.

3. iPhone 4 har en lyssensor mens Wave II ikke gør.
4. iPhone 4 har et væsentligt mere hukommelse end Wave II, men har ingen memory card slot.
5. The Wave II har i -browser understøtter Flash, mens iPhone 4 ikke.

6. The Wave II har en FM- radiomodtager, mens iPhone 4 ikke gør.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------