Position: Wisdombog > Vibber Iversen >

Forskellen mellem stål og aluminium cykler

Folk har ofte en vis forvirring, når de køber cykler. De kan tænke to gange, om at gå til stål eller aluminium, som er de mest almindelige materialer, der anvendes til fremstilling af cykler. Nå, aluminium og stål cykler har deres egne funktioner og kvaliteter.
Når vi taler om styrken af de to cykler, stål er stærkere end aluminium. En anden forskel, der kan ses mellem de to cykler er, at aluminium cykler er lettere i vægt end stål cykler. Når cyklerne er lettere, de leverer mere hastighed, hvilket betyder, at aluminium cykler er hurtigere end stål cykler.
Man kunne have en stiv fornemmelse mens du kører på aluminium cykler. Men disse aluminium cykler er blødere og de kommer i mindre spænding og kompression.
Når man sammenligner de rør, der anvendes i de to cykler, stærke og større rør anvendes til aluminium cykler i forhold til stål cykler. Aluminum cykler har stærke rør, og de bøj mere end stål cykler. når vi taler om levetiden for de to cykler, stål cykler har mere træthed liv end de aluminium cykler. Nå, men stål cykler har en længere levetid, de kræver mere vedligeholdelse end aluminium cykler. Stål cykler skal rengøres regelmæssigt for at undgå rust. Tværtimod, er aluminium cykler meget let at vedligeholde.
En anden forskel, der kan ses, er, at når stål cykler ikke, de bøjer. på den anden side, når aluminium cykler de ikke, crack og bryde ud. Nå, aluminium cykler er også sværere at reparere i forhold til stål cykler.
nu, når vi taler om pris, aluminium cykler koste mere end stål cykler
Resume :..
1 Steel cykler er stærkere end aluminium cykler.
2. Aluminium cykler er lettere i vægt end stål cykler.
3. Aluminum cykler levere mere hastighed end stål cykler.
4. Stærkere og større rør anvendes til aluminium cykler i forhold til stål cykler.
5. Steel cykler har mere træthed liv end de aluminium cykler.
6. når stål cykler mislykkes, de bøjer. på den anden side de, når aluminium cykler ikke knække og gå i stykker.
7. Aluminum cykler koste mere end stål cykler.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------