Position: Wisdombog > Vibber Iversen >

Forskellen mellem VVS1 og VVS2

iamanter er virkelig svære at finde sten, der altid er meget pebret. Men før priserne på disse ædelstene er blevet så høj, der er mange klassificeringsmetode aspekter bruges til at markere værdien af diamanter. Jo højere de punkter de diamanter modtager pr område, de højere deres priser bliver. I denne forbindelse er det bedst at drøfte mere intimt en af de mest beundrede aspekter ' klarhed.
Klarhed måles sammen, hvordan uklare diamant er, hvilket betyder, at eksperter forsøger at vurdere de urenheder af diamanter for at bestemme, hvordan ren det virkelig er. Disse urenheder er mere konkret kaldes indeslutninger. Hvis disse optagelser er meget tydeligt, selv under høje powered mikroskoper, så diamant er kåret lavere, hvad angår klarhed generelt. Hvis der er færre pletter på sten, og derefter selvfølgelig vil det blive prissat højere. Derfor vilkårene VVS1 og VVS2, blandt mange andre.
Utroligt, der synes at være nogle diamanter, der er mærket som fejlfri. Disse fejlfri diamanter ( ellers kendt som FL diamanter ) ikke viser nogen indeslutninger eller urenheder under et forstørrelsesglas. Selv med brug af ti gange forstørrer magten, vil man ikke finde nogen urenheder på disse sten. Således, dette er døbt som den dyreste diamant kvalitet i form af klarhed. Selv i dag er der nogle diamanter, der anses internt fejlfri ( IF), som perfekte diamanter opretholde nogle overflade pletter i opskæringen af producenter. siden af, hvis Grad er de VVS1 diamanter. give en sådan karakter er ganske vanskeligt. Først eksaminator vil forsøge at vurdere hver diamant som fejlfri, de fleste især hvis ingen synlige pletter ses med det blotte øje. Dernæst vil han eller hun forsøger at bruge 10x forstørrelse til at spotte nogle af de svære at finde urenheder. Hvis der stadig ingen set indeslutninger, det sidste trin er at kontrollere den kvalitet ved at tage et billede af stenen med 63x forstørrelse magt. Hvis indeslutningerne bliver synlige inden da, bliver det en VVS1 diamant. Hvis der er nogen, så er det en FL diamant.

den lavere karakter til VVS1 diamant er VVS2. Ligesom VVS1, er dens indeslutninger ikke så let at få øje på, selv under 10x forstørrelse magt. selv når du bruger en diamant grader, en censor uden kendskab til læren vil have svært ved at spotte de mangler.
Sammenfattende :.
1 A VVS1 diamant er en højere klarhed kvalitet i forhold til VVS2 diamant

2 Ifølge den amerikanske Gem Society, i.. et område fra 0 til 10 ( hvor 0 er fejlfri diamant ) er VVS1 markeret som en henviser VVS2 er markeret som to.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------