Position: Wisdombog > Bengt Kaat >

Forskellen mellem zucchini og courgette

runden til, zucchini og courgette bliver sat i stor forvirring, er fordi de kommer fra en familie af grøntsager. Både sommer squash veggies tilhører cucurbit vegetabilske familien ( Cucurbita pepo ) deres farver variere, fordi nogle er gule, mens andre er grønne.
etymologien af zucchini vegetabilsk kommer fra det italienske ord zucchino, der bogstaveligt betyder en lille squash eller uudviklet marv. tværtimod er courgette naturligvis af fransk oprindelse. Det kan også betragtes som det franske ord modstykke til ordet Zucchini selv. Øvrigt, zucchini og courgette er de samme plante grøntsager, men er forskellige udtryk, der anvendes afhængigt af det dominerende sprog i et bestemt land. Den første er normalt anvendes i områder rige på engelsk, som er den nordlige amerikanske eller australske natur. sidstnævnte bliver brugt til franske og britiske engelske brugere, såvel som, den engelske kundekreds, der er bosat i New Zealand og Sydafrika.
Zucchini og courgette er forskellige fra hver, selv om de vedrører den samme grøntsag familie, der vokser i dens forskellige stadier af udvikling. I denne henseende, har markedet lavet en standard definition for begge veggies. Under sin vorden vækst, kan disse baby planterne allerede høstet efter at have nået en dimension omkring 14 med 4 centimeter i længden. Denne størrelse er faktisk sammenlignes hvor lille en typisk cigar er. på dette tidspunkt er denne veggie bedst betegnes som en squash. I den sidste del af denne vegetabilsk vækst, kan det allerede betragtes som en zucchini efter dyrkning noget mere som vokser til ca 15-20 cm. Denne veggie fortrinsvis serveret kogt i modsætning til dens agurk modstykke. Endelig er der også et andet udtryk for den samme plante, der næsten er modnet og har nået sin maksimale størrelse. På dette tidspunkt er det allerede mere passende at kalde det en marv. Generelt, courgetter er mindre og yngre mens zucchinis er ældre og større i størrelse

Resume :..
1 udtrykket Zucchini har en italiensk oprindelse, mens courgette er relativt fransk
2.. zucchini bliver brugt af de mennesker, der taler nordamerikanske og australske engelsk mens courgette bruges af dem, der taler fransk, britisk, New Zealand og sydafrikanske engelsk.

3. zucchini og courgette er de samme plante veggies, men bruges til at referere til den samme plante, der vokser på tværs af de forskellige faser af planternes udvikling. courgette er mindre og skønnes at være omkring 14 x 4 cm lange mens zucchini er større, hvilket anslås at vokse lige så stor som 15-20 cm.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------