Position: Wisdombog > Bengt Kaat >

Forskellen mellem mandarin og clementine

angeriner og Clementine er typer af mandarin. Tangerine er botanisk kendt som Citrus mandarin og en orangefarvet frugt med citrus egenskaber. På den anden side Clementine kaldes Citrus reticulata. det er et hesperidium eller bær, der har en læderagtig skorpe, der indeholder olie i sine celler, af mandariner. Deres ydre overtræk eller skorpe er meget skinnende og glat udseende. Disse er opdelt i 8 -14 saftige skiver. De er ikke kun nemme at skrælle, de er uden kerner og sød også, hvilket gør dem endnu mere af et foretrukket valg af frugt elskere. Tangeriner smage lidt sur og indeholder frø.
Tangeriner blev oprindeligt dyrket i store dele af Kina og Japan fra 3000 år. Deres dyrkning blev også gjort i dag Burma. Men, deres popularitet nåede ikke den vestlige verden indtil det 19. århundrede. Clementine på den anden side formodes at være en utilsigtet hybrid, som blev opdaget af Fader Clement Rodier Algeriet. Men nogle mennesker hævder, at den blev dyrket i Kina fra en lang tid og var identisk med en række såkaldte Canton mandariner. Clementine blev introduceret i 1914 til Nordamerika. Deres dyrkning i Marokko og Spanien, henvender sig til det europæiske marked. Selv om clementiner er uden kerner, de mister denne egenskab, når de får krydser bestøvet af bier med en anden frugt.. problemet med krydsbestøvning blev så udbredt, at en californisk firma Paramount Citrus faktisk truet med at sagsøge de lokale bier, kultivatorer som deres bier krydsede landbrugsjord og krydsbestøvede deres Clementine på den anden side tangeriner indeholde frø, så nogen krydsbestøvning påvirker ikke denne egenskab.
Både mandarin og Clementine er stor kilde til vitaminer. Men for hver 100 gram, mandarin indeholder 13. 34 g kulhydrater, men Clementine indeholder 12. 02 g. den fedtindholdet i Clementine er 0. 15 g mens mandarin er 0. 31 g. i mandariner protein er til stede ved 0. 81 g mens Clementine er 0.. 85 g

en anden forskel er, at Clementine kan skrælles meget let i forhold til mandarin Clementine har sundhedsmæssige egenskaber, og det frigør dig for stress, angst og spændinger.. Påføring på huden kan resultere i yderligere skade på huden ved udsættelse for solen. Tangerine peel ofte tørres ved mennesker og pulveret påføres på huden så godt. Deep gulbrunt kan forekomme på grund af det.
Resume :.
1 botaniske navn Clementine er Citrus netagtige og af mandarin er Citrus mandarin

2 Clementine afkast tilsået frugter på korset.. bestøvning.
3. Clementine er uden kerner, mens mandarin har frø.
4. Clementine er en hesperidium af mandarin sort.

----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------