Position: Wisdombog > Bengt Kaat >

Forskellen mellem klub soda og tonic vand

lub Soda er grundlæggende karboniseret vand, der også kan indeholde en lille mængde salt. Tonicvand på den anden side er kulsyreholdig drik aromatiseret quinin. Club Soda blev først fremstillet i slutningen af det attende århundrede som en læskedrik. Dette blev først produceret kommercielt i Ungarn med den første fabrik setup i Budapest. Den Tonic vand dog skylder sin oprindelse i Colonial Indien, hvor de britiske indbyggere vil generelt blande kinin i vand som et forsvar mod malaria. Men er det nu kendt, at det kun kunne mindske symptomerne, men ikke dræber malaria. Det blev senere blandet med Gin for at gøre det mere velsmagende. Denne drik blev langsomt udbredt i alle de britiske kolonier i de tropiske områder i Indien og Afrika. med tiden mængder af kinin faldt og er nu kun anvendes til flavoring.
ud fra følgende betragtninger Club Soda er salt Tonic Vand, der generelt er sødet. Kost versioner af tonic vand er også tilgængelige, at bruge kunstige sødestoffer i stedet for naturlige. Virkningerne af club soda af sig selv på den menneskelige krop er ubetydelige. Den tonic vand på grund af dens indhold af kinin er kendt for at lindre muskelsmerter og kramper men sukkerindholdet svarer til de fleste andre sodavand drikkevarer. Club Soda er ganske populær som en drik. Tonic vand på den anden side er generelt bruges til forskellige cocktails lavet med Gin eller vodka. en anden opskrift, der er meget populær med Tonic vand er Bitter Lime. Club Soda bliver forfremmet til at blive indtaget i stedet for kulsyreholdige sukkerholdige drikkevarer for at fremme sund livsstil. Tonic Vand produktionen er generelt nøje overvåget af fødevare- myndighederne på grund af det kinin indhold. Grund af bivirkninger af kinin mennesker frarådet brugen af tonic vand i store mængder.
Club Soda er ikke-reaktivt overfor lys, men tonic vand på grund af dets kinin indhold bliver fluorescerende under ultraviolet lys.

Oversigt
1. Club Soda er kulsyre vand mens Tonic Water indeholder kinin.
2. oprindelser ligger i Europa med første kommercielle produktion i Budapest mens Tonic Water blev første gang brugt i Colonial Indien.

3. Club Soda er let saltet, dog Tonic Water sødet.
4. Virkninger af Club Soda på den menneskelige krop er ubetydelige mens Tonic Vand kan have samme virkninger som alle andre sukkerholdige drikke.
5. forbruget af Club Soda er ved at blive forfremmet, mens dette Tonic Water overvåges på grund af de kinin skadelige virkninger.

6.. tonic vand lyser under ultraviolet lys mens Club Soda ikke har en sådan effekt
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------