Position: Wisdombog > Bengt Kaat >

Forskellen mellem forskel mellem Honda Civic og overensstemmelse

ivic og Accord er begge fra Honda stalde, men de er designet til at målrette et andet sæt af kunder. Mens Begge disse biler er udformet som mellemstor familie biler Accord er rettet mod den højere ende af markedet.
den grundlæggende sedan LX model med manuel transmission af Accord leveres med et I-VTEC 2. 4 liter dohc motor tilbyder 177 hestekræfter. Civic på den anden kommer med en 1. 8 liters SOHC motor tilbyder 140 hestekræfter. som man kan se, at aftalen er afgjort en højtydende bil, når sammenlignet med Civic. Denne præstation, dog kommer på en straf. Den brændstoføkonomi tilbydes af Accord, som hævdet af selskabet er 22 MPG i byen og 31 mpg på motorvejen. Civic på den anden side tilbyder 26 MPG i byen, mens 34 på motorvejen. at styre denne højere ydelse Accord byder skivebremser på alle fire hjul som standard dog Civic har 2 front skivebremser og den bageste 2 er trommer. Den Accord tilbyder også dobbelt wishbone-ophæng i forhold til den uafhængige suspension af Civic. Den Accord byder også på trækkraft kontrol som en standard, som ikke findes i Civic.
Den Accord byder også på et par komfort, der ikke findes i Civic som auto sluk forlygterne, belyst spejl, fjernbetjening trunk release, overliggende opbevaring, mv. Den Accord byder også på en længere og en bredere bil med en større akselafstand. vægten af bilen er 3230 kg i forhold til 2687 af Civic. passagerkabinen volumen, benplads, skulder værelse og lastvolumen er også højere i Accord. Den Accord byder også på en større brændstof kapacitet på 18. 5 gallon sammenlignet med 13. 2 liter Civic enabling er at rejse en meget længere afstand i en tank fuld.

Dette komfort og præstationer kommer på prisen prisen for Accord Sedan LX manuel gearkasse er USD 21. 765 /-, mens der for Civic Sedan LX manuel gearkasse er USD 18. 315 /-.
Oversigt
1. Mens både er kompakte mellemstore biler overenskomst rettet mod de højere ende af markedet.

2. Sammenligning af basismodeller for både biler Accord byder på i- VTEC DOHC 2. 4 liter mens Civic tilbyder SOHC 1. 8 Liter.
3. Civic tilbyder en højere brændstoføkonomi.
4. Accord byder på mere komfort og praktiske funktioner i forhold til Civic

5 Accord prisseddel er højere end den Civic med næsten USD 3. 500 /-..
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------