Position: Wisdombog > Bengt Kaat >

Forskellen mellem argon og krypton gas fyldstoffer til vinduer

nutidens avancerede teknologi, har plain glas til vinduer bliver utænkelige. Den mest avancerede teknologi bruger nu dobbelte ruder med gasfyldte inde i dem. Argon og Krypton er mest filler gasser, der anvendes i ruderne. Selvom disse to gasser anvendes som fyldstoffer, kan man komme på tværs af mange forskelle mellem de to.
En af de forskelle, der kan blive bemærket, er, at argon gas filers er mere anvendt end krypton-gas fyldstoffer. Argon er dyrt, og det er omkring fem gange så dyrt som tør nitrogen. Men selv da er det blevet det mest foretrukne valg. Dette skyldes, at Krypton koster meget højere end Argon, ofte 100 gange mere. Dette betyder, at i økonomisk henseende, Argon gasfyldte ruder er billigere end Krypton gasfyldte ruder.
Man kan også se, at koncentrationen af Krypton gas er lavere end Argon gas i atmosfæren Argon udgør næsten en procent af Jordens atmosfære, og det anses for at være den mest udbredte blandt. de ædelgasser. krypton, på den anden side gør op til omkring en del per million i atmosfæren. Krypton ekstraktion er dyrere end Argon udvinding, hvilket gør Krypton dyrere end Argon.

Når man sammenligner de fordele, krypton gasfyldte ruder er mere effektive end argonfyldt ruderne. Krypton-gas fyldstoffer klarer sig bedre end Argon gas fyldstoffer.
Kommer til påfyldning af ruderne, er krypton-gas fyldstoffer, der anvendes i mellem ruderne med smalle bredde og argon fyldstoffer anvendes til større bredde. Når krypton-gas fyldstoffer klarer sig bedre i smal bredde 1/4 inches udfører argongas fyldstoffer bedst i en større afstand på 1 /2 inches. Normalt Argon gas fyldstoffer anvendes i dobbelte ruder og krypton gas fyldstoffer anvendes til tredobbelt ruderne.
Argon fyldstoffer er mest brugt til beboelse end krypton-gas fyldstoffer. Hough både Argon gas og Krypton gas hjælper at modstå varme og kulde, forbedring af energieffektiviteten, er Krypton ses at være mere effektive

Resume :..
1 Argon gas filers er mere anvendt end krypton-gas fyldstoffer.
2. Krypton koster meget højere end Argon, ofte 100 gange mere end Argon.

3. Argon gasfyldte ruder er billigere end krypton gasfyldte ruder.
4. Koncentrationen af Krypton gas er lavere end Argon gas i atmosfæren.
5. krypton gasfyldte ruder er mere effektive end argonfyldt ruderne.
6. krypton-gas fyldstoffer anvendes i mellem ruderne med smalle bredde og argon fyldstoffer anvendes til større bredde.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------