Position: Wisdombog > Bengt Kaat >

Forskellen mellem Zeno og Zenon pro

eno behandling indebærer zappe bumser med en håndholdt enhed, der kører på batteri og kommer udstyret med et tip, der opvarmer til en forudindstillet temperatur. Dette er skræddersyet til at komme i direkte kontakt med bums eller fejl. En intern PID controller chip modulerer temperaturen på en løbende basis til et fast interval, der gør det kompatibelt med alle hudtyper. En digital timer regulerer behandlingen tid. den leveres med 90 behandling tips. Så enhver med en bums eller skamplet kan gå efter dem uden nogen frygt. Zeno Pro er den professionelle udgave af Zeno. Det er en klinisk dokumenteret håndholdt, genopladelige apparater til behandling i hjemmet af acne. Derudover kommer med en læder forfængelighed sag og en oplader, samt 2x 120 behandling tips.
En 60 tæller behandling spidsen version af Zeno kommer med en mur oplader og sætter dig tilbage med 129 dollar. Det vil komme i en stålgrå farve. En 90 tælling behandling udgave Zeno plus leveres med et læderetui og et spejl samt en væg oplader og fås i to farver-pink og turkis, og sætter dig tilbage med 159 dollars. Således kan vi se, at både Zeno og Zeno pro er hovedsagelig højteknologiske gadgets, så du kan fjerne bumser af kalibrerede overførsel af varme til det ramte område af huden. Eventuelle forskelle, der opstår mellem de to enheder vedrører kun antallet af behandlingen tips ledsager de gadgets. bortset pro -versionen er dyrere end den almindelige version. Også mens den almindelige version er stål grå farve, pro -versionen kommer i pink og turkis farver. Zeno pro er mere praktisk at opbevare bære og bruge på grund af den lædertaske det kommer med. Det er også mere praktisk end den almindelige version, fordi den bærer et større antal udskiftning tips. Bortset valget i farver gør Zeno plus mere fashionable af de to.
En anden forskel er, at Zeno er mindre end Zeno Pro. Også Zeno Pro virker på voksne acne, der har en lejlighedsvis skamplet. Det er ikke for teenagere, medmindre de har sporadiske break- outs. Zeno Pro arbejder på nye bumser og ikke på. de gamle

Resume :.
1 Zeno behandling indebærer zappe bumser med en håndholdt enhed, der kører på batteri og kommer udstyret med et tip, der opvarmer til en præ- indstillede temperatur. Zeno Pro er den professionelle udgave af Zeno.
2. Zeno kan komme med 90 tips og Pro-versionen med 2 x120 tips.

3. A 60 tæller behandling spidsen version af Zeno kommer med en mur oplader og sætter dig tilbage med 129 dollars. En 90 tælling behandling udgave Zeno plus leveres med et læderetui og et spejl samt en væg oplader og kommer i to farver-pink og turkis, og sætter dig tilbage med 159 dollars.
4. Pro-versionen kommer med en pose, og også er tilgængelig i et valg af farver.
5. Zeno pro er mere praktisk at opbevare bære og bruge.

6. Zeno pro er mere praktisk end den almindelige version, fordi den kommer med et læderetui.
7. fordi det er et valg af farver Zeno pro er mere moderne af de to.
8. Mennesker med mere svær acne kan foretrække Zenon Pro grund af dets større funktionalitet.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------