Position: Wisdombog > Bengt Kaat >

Forskellen mellem YACHT og BåD

Engelsk er et sprog, der er chokolade fuld af ord. Faktisk har engelsk en af de største ordforråd i nogen af verdens sprog. Mens dette gør det til en rig og fascinerende sprog, kan det også gøre at lære engelsk lidt forvirrende.
Tag for eksempel mængden af ordforråd, at vi er nødt til at skelne mellem marine fartøjer. Hvad er egentlig forskellen på en yacht og en båd ?
engelsksprogede generelt bruger ordet båden til at henvise til et hav fartøj, der er forholdsvis lille og ikke luksuriøse. Udtrykket kan henvise til et skib, er motoriseret eller uden motor og enten bruges til arbejde, som i tilfælde af en fisker eller vand politiet, eller til rekreative formål såsom weekend fiskeri eller afslapning.
A båd kan enten være en jolle, robåd, fiskekutter, eller sejlbåd, og de kan være ret store, men er normalt mere praktisk end luksuriøs. en yacht er normalt en større og langt mere luksuriøse havet fartøj end en båd. Fortæl ejeren af en yacht, at de har en båd, og de er tilbøjelige til at tage anstød. Yachts er generelt ikke anvendes til kommercielle formål, men er luksus fritidsfartøjer De kan enten være sejlbåde eller magt båd yachter
Der er et par forskellige stilarter yacht, der kan differentieres.. : en regelmæssig yacht starter på omkring 34 meter, en mega yacht er mere end 100 meter, og en super yacht er en yacht, der er længere end 200 meter.
Et skib er et meget stort hav fartøj, der almindeligvis anvendes til kommercielle formål, såsom skibsfart gods mellem havne rundt om i verden eller et krydstogtskib, eller passagerskib til transport af mennesker.
Der er en masse andet ordforråd bruges til at beskrive forskellige typer af søgående skibe, men hvis du forstår de væsentlige forskelle mellem en båd, skib og yacht så du er usandsynligt, at lave mange fejl. Boat tendens til at være en bredere betegnelse for hav fartøjer end yachter, som er mere specifikt anvendes som en luksus tidsfordriv
Resumé:..
1 både kan anvendes til kommercielle eller rekreative formål
2. Yachts er normalt kun rekreativ
3. Både er generelt små
4. Yachts kan være enhver størrelse op til mere end 200 meter lange
5. Skibe er store hav fartøjer, der anvendes til kommercielle formål
6. Lystbåde kan enten motoriserede eller uden motor
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------