Position: Wisdombog > Bengt Kaat >

Forskellen mellem Sony Vegas Pro og vegas platin

ony Vegas Movie Studio software er beregnet til professionelle, der redigerer videoer. Det er en meget kraftfuld DVD authoring løsning, der kan bruges til faglige niveau redigering af bryllup, corporate, og i andre applikationer, hvor kvalitet er afgørende. Både Pro og Platinum udgaver af Vegas -softwaren kan du gøre alt dette, men Platinum udgaven tilføjer nogle flere funktioner, der er fraværende i Pro-versionen.
Platinum version af Vegas er i stand til at redigere og bearbejde HD-video. HD-video er fremtiden for videooptagelse som sin højere opløsning gør den velegnet til store skærme. Folk vil også mærke til en bedre samlet kvalitet af HD-video i forhold til standard definition. Pro-versionen af Vegas er ikke i stand til at redigere HD- video og det skal konverteres eller skaleres ned, og dette resulterer i et tab af kvalitet. Platinum Edition også lader folk redigere og mixe 5. 1 surround sound. fordelene ved surround-lyd fuldt ud kan mærkes, når du redigerer musikvideoer, hvor lydkvaliteten er lige så vigtig som selve videoen. Platinum versionen er også i stand til direkte at eksportere den resulterende video i PSP (PlayStation Portable), som er en Sony gaming enhed, der også er i stand til at spille videoer, der passer til dens format. Farvekorrektion er til stede i begge disse udgaver, som det er nødvendigt at foretage den endelige video output så godt som muligt. Men du vil kun finde den avancerede 3-hjulet korrektion i Platinum Edtion.
Platinum bør kun købes af dem, der virkelig har brug for de nævnte funktioner og er i stand til at bruge dem. Pro udgave af Vegas bør være mere end nok for de fleste brugere og købe Platinum Edition kun ville oversætte til højere omkostninger uden nogen sand fordel. Men for dem, der bruger deres videoer i tv eller i nogen form for kommerciel venture, køb og læring at drage fuld fordel af Platinum udgave kunne være værd det

Resume :..
1 Platinum versionen understøtter HD- videoredigering, mens Pro- versionen ikke
2. Pro-versionen har ikke 5 1 surround sound blanding og koder, som Platinum versionen har

3.. Platinum versionen kan direkte eksportere til en PSP, mens Pro-versionen ikke kan
4. Platinum er avanceret 3-hjulet farvekorrektion, som ikke er til stede i Pro udgave
5. Den Platinum udgave koster mere i forhold til Pro-versionen

----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------