Position: Wisdombog > Bengt Kaat >

Forskellen mellem forskellen mellem alle formål mel og kage mel

Hvis du er bare en nybegynder i bagning, er du forpligtet til at være forvirret, når du støder på opskrifter, der kræver specielt til kage mel for de fleste af os generelt mener, at alle formål mel kan bruges for de fleste bagning. Men den slags mel, du bruger til at bage kager, kager og brød gør en enorm forskel for de endelige resultater.
den væsentligste forskel mellem kage og alle formål mel er mængden af protein i den. proteinindholdet i melet påvirker mængden af gluten skabt under æltning og syrning melet. Gluten er intet andet end aminosyresekvenser tråde, der gør det mel mere elastiske eller mindre elastisk, når melet blandes med vand og æltet, eftersom de er ansvarlige for at holde luft eller gas, der skabes i dejen, medens æltning og syrning melet. med andre ord er gluten elementet ansvarlig for at slutresultatet enten hårde som brød eller luftigt og smuldrende som i bagværk. typisk kagemel består af 7-8% af proteinindholdet, medens generelt alle formål mel består af 11-12% af proteinindholdet.
klima også påvirke mængden af protein i hvede og typisk i USA, alle formål mel fremstillet af hvede dyrket i Southern tilstande har et proteinindhold på kun 7. 5-9. 5%, mens alle formål mel fremstillet af hvede dyrket i det nordlige stater har et proteinindhold på 11-12%. en anden forskel er, at kagen mel kaldes ' svage' mel som sin chef ingrediens er blød hvede mens alle formål mel er en kombination af både hård og blød hvede. alle formål mel ikke kan kaldes »stærk« mel, men ligger et sted mellem stærk og svag, som det kræver noget brød, mel, der indeholder mere hård hvede at blive kaldt en stærk mel.
også alle formål mel er ikke så fint formalet som kagemel som følge af hvilken der er en forskel i konsistens begge mel. Nogle kokke og bagere sige kagemel chloreres at gøre det mere sure og absorberer vand hurtigt for at gøre kagen stiger og sat godt.
Hvis en opskrift beder om kage mel specifikt, er det bedre ikke at erstatte med noget andet mel, men en generel substitution formel for 1 kop kage mel svarer til 1 kop alle formål mel minus to spiseskefulde. Nogle siger også du kan tilføje omkring 2 spsk majsstivelse til alle formål mel
Resume :..
1 Den største forskel mellem de to mel, er mængden af protein til stede i dem der påvirker gluten eller elastiske kvalitet af melet. Cake mel har lavt indhold af protein, omkring 7-8%, mens alle formål mel har omkring 11-12%.
2. kagemel er fremstillet af blød hvede henviser alle formål mel er en kombination af både hårdt og blødt hvede.
3. kagemel fint formalet og chlorerede undertiden mod alle formål mel.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------