Position: Wisdombog > Bengt Kaat >

Forskellen mellem hund klippere og menneskelige trimming

r du glad for grooming dit hår ? Hvad med dit kæledyrs hår ? Hvis du er ivrig nok, skal du være meget opmærksom på de værktøjer, du planlægger at bruge i grooming både menneskehår og dyrehår. Specifikt i hunde, er du ikke tilskyndes til at bruge en normal menneskehår skærende værktøj. dyr, herunder hunde, kræver en mere specialiseret sæt grooming værktøjer til dette formål
med hensyn til klipning af hår, kan man enten bruge de menneskelige hårklippere, eller de dyr /hund hårklippemaskiner.. Disse værktøjer er ikke det samme, som de saks og barberblade kun skære korte flade hår. Clippers er kendt af nogle som trimmere. På et fjernt blik, kan både mennesker og hunde hækkesaks ser det samme, men de er meget forskellige med hensyn til deres særlige karakteristika.
Human hårklippere er, hvad man normalt ser i barbershopen. Disse klippere er ikke længere de manuelt drevne værktøjer, men motoren eller elektriske klippere. Nogle af de mest populære menneskelige hårklippemaskine producenter er Conair og Andis.

Det er ikke tilrådeligt at anvende humane trimming til trimning hunds hår, fordi bladet tænderne sædvanligvis er anbragt tættere på hinanden, i modsætning til hunde klippere. Dette kan resultere i blokering af værktøjet, hvilket giver en vis form for ubehag for dit kæledyr. Især i tykt belagte hunderacer, menneskelige klippemaskiner mangler hastigheden til Pas gennem størstedelen af meget tykt hår. derfor er menneskelige klippemaskiner kun beregnet til at skære ned lysere hår, som modsætning til den tungere håret i de fleste behårede hunde. For hunde, er det klogest at bruge specialdesignede hund klippere, fordi disse værktøjer er lavet af tungere metal, og er relativt skarpere end almindelige menneskelige klippere. Det er på grund af dette faktum, at hunden klippemaskiner er blevet dyrere end de klippere, som folk faktisk bruger til pleje.
det overordnede design af vingerne også varierer mellem de menneskelige og hund hækkesaks. for sidstnævnte er de designet til at have magt til at bevæge sig på tværs tykt hår. Specielt i elektriske hund klippere, vil værktøjet ikke stoppe, selv når det står med en tyk klump af hår. Der er ideelt flere klinger til hunde trimming med forskellige bladlængde, i modsætning til den humane modstykke, hvor bladene er sædvanligvis korte. Kortere vinger kun betyder, at den ikke kan trænge sammenfiltrede hår.
1 Menneskelige hårklippere traditionelt bruges til mennesker, og er almindeligvis ses på barbershops, der henviser til, hund klippemaskiner er naturligvis bygget eller lavet til brug på hunde, og ses ofte i hund eller kæledyr malkestald butikker.
2 generelt, menneskelige hårklippere er billigere i forhold til hunde klippemaskiner..

3. Dog trimming siges at være skarpere, og mere kraftfulde end menneskelige hårklippere.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------