Position: Wisdombog > Bengt Kaat >

Forskellen mellem CIVILE og BMW

ammenlignes Civic og BMW er ligesom at fortælle forskellen mellem Express Musik og Samsung. I dette eksempel, er Express Music bare en mere specifik linje af mobiltelefoner fra Nokia, mens Samsung er en virksomhed i sig selv, der fremstiller forskellige linjer af sit eget sæt af telefoner. således, Civic er mere specifikke linje af biler, mens BMW er den større enhed, fordi det er et fuldgyldigt bil selskab.
som nævnt, Civic er blot én linje af de moderne kompakte biler bragt til forbrugerne ved en populær Japan -baseret bil selskab, opkaldt Honda. Til dato er der allerede mange opgraderinger og revisioner af Honda Civic. Det er en af de banebrydende bil linjer for at have lavet et mærke på det amerikanske marked, og dette er især mere imponerende, da den er fra et asiatisk bilproducent.
Denne specifikke linje af biler trængt det globale marked, specielt i Nordamerika i løbet af året 1972. Honda Civic ydmygt startede som en fin coupe, senere genopfundet sig selv ind i en hatchback -version, ikke desto mindre, de moderne Honda Civic biler er fuld af funktioner, der gør dem meget konkurrencedygtige med andre top udfører linjer biler fra andre store bilproducenter.

I dag, nogle af sine nyeste modeller " Civic Type -R, såvel som, Civic Si-er blevet positivt bemærket som en af de mest effektive sporty kompakte biler af den nye generation Dette er også. en af grundene til, at Honda Civic er blevet den førende bil linje i forhold til salget i Canada, i mere end et årti allerede. på den anden side af medaljen, er BMW ( helt kendt som Baverische Motoren Werke AG ) en tysk bilproducent, der også ventures til flere linjer af biler og motorcykler, og er involveret i produktionen af motordrevne motorer. Det er en meget stor global virksomhed, der har nogle populære datterselskaber, som Rolls Royce Motors. Navnet BMW er kendt i hele verden. Dette bilmærke formået at gøre et navn for sig selv ved at hævde titlen som en. af de bedste bilproducenter af luksusbiler med hensyn til historie, har BMW en meget rig plade, fordi det har fungeret siden 1916, længe før Første Verdenskrig
Resume :.
1. Civic er en mere specifik linje af biler i forhold til en bredere eller større BMW Company.

2. Civic er et produkt af Honda bil selskab, der er baseret i Japan, mens BMW oprindeligt var baseret i Tyskland.
3. The Civic, eller Honda Motor Company i almindelighed, er en nyere serie af biler ( bil selskab ), der blev grundlagt i 1948, sammenlignet med BMW, der blev etableret tilbage i 1916
.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------