Position: Wisdombog > Bengt Kaat >

Forskellen mellem htc brandrør og HTC Touch Pro

TC, den stadigt innovative og produktive taiwanske producent af mobile enheder, kom ud med to smartphones i november 2008, hver til en anden transportør. Forbrugerne kan have forvekslet to for enæggede tvillinger, hvis de ikke ser godt nok. unødvendigt at sige, mange af de funktioner er nøjagtig den samme, selv om nogle forskelle også kan findes.
den første at ankomme på scene var HTC Touch Pro, bygget udelukkende til sprint -netværket. inden for kun et par uger, og med ivrige kunder venter, udgivet HTC den Fuze for aT T-netværket.
For det meste har de funktioner, der blev anset for at være god i Touch Pro også blevet indarbejdet i nyere Fuze Disse funktioner inkluderet :. Push e-mail-teknologi, Windows Mobile 6. 1 Professional Edition, Microsoft Office Mobile Suite, og en anstændig række multimedie- funktioner, herunder et kamera med en heftig 3. 2 megapixel rækkevidde. Andre positive fællestræk omfattede en komplet slide-out QWERTY-tastatur, et pulserende 2.. 8 " VGA touch screen, Bluetooth, Wi-Fi og GPS

Nogle af de negative træk, der blev videregivet fra Touch Pro til Fuze omfattede voluminøse kropslighed, ingen dedikeret Jack til hovedtelefoner, ingen dedikeret kamera fange nøgle, og en vis træghed, der var uløseligt forbundet med Windows Mobile 6. 1. Den siger " alle gode ting kommer til dem der venter " viste sig også gældende for HTC 's AT T Fuze. Selv om begge smartphones kom med et accelerometer ( den teknologi, der automatisk ændrer orientering af et billede eller et program når selve enheden er drejet fra lodret til vandret ), har Fuze ikke lide den samme forsinkelse, da retningen blev ændret som Touch Pro.
En anden positiv forbedring, var den forbedrede taletid. Selv om de begge kom med 1. 340 mAh lithium-ion batterier, Fuze sin taletid på en fuld opladning varede i omkring 7 timer, 40% længere end Touch Pro, som kun varede 4. 25 timer.
Sammenfattende var både HTC Touch Pro for Sprint, og HTC Fuze for AT T, smartphones bygget og installeret med flere gode funktioner end dårlige, og med kun små forskelle mellem dem...

1 Når man sammenligner med HTC Touch Pro, blev HTC Fuze indført meget senere på markedet for aT T kunder
2 på grund af den indbyggede accelerometer. HTC Fuze giver fremragende billeder med perfekt orientering, uden nogen form for forsinkelse, der blev set i HTC Touch Pro model.
3. HTC Fuze har en bedre batteritid i forhold til HTC Touch Pro.

----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------