Position: Wisdombog > Bengt Kaat >

Forskellen mellem civile og lancer gt

bilindustrien, har Honda og Mitsubishi hugget ud et navn for sig selv. Både Honda og Mitsubishi er kommet ud med mange modeller, der har opholdt sig med auto kærester. Nå, Civic kommer fra Honda, og Lancer GT er bygget af Mitsubishi.
Nå, lad os nu se nogle af de forskellige funktioner og specifikationer af både borgerlige og Lancer GT, Først og fremmest, lad os sammenligne motorer af Honda Civic og Mitsubishi Lancer GT Næsten alle modeller af Honda Civic kommer med 1.. 8 L, 4 cylindrede motorer. De kommer med en 140 hk. Nå, SI Civic model leveres med en 2. 0 L motor og 197 hestekræfter. Ud fra SI modeller, alle de andre Civic har en fem trins manuel gearkasse eller en automatisk transmission. SI- model har en seks trins manuel gearkasse.
Mitsubishi Lancer GT er udstyret med en 2. 4- L, I4, DOHC, MIVEC 16- Valve, MPFI Engine. Når sammenlignet med Civic, Lancer GT har flere hestekræfter, som ligger på 168 i 6800. Lancer GT kommer også med en 5-trins manuel gearkasse.

Når man sammenligner deres brændstoføkonomi, Honda Civic har en fordel i forhold til Mitsubishi Lancer GT. Honda Civic får du 21 til 26 miles per gallon i byen, og 29 til 36 miles per gallon på motorveje. på den anden side vil Lancer GT kun give dig 20 miles per gallon i byen, og 28 miles per gallon på motorveje. med hensyn til sikkerhed, Honda Civic og Mitsubishi Lancer GT har næsten de samme funktioner, som blokeringsfri bremser, EBFs, airbags, trækkraft kontrol og skivebremser. Nå, er Mitsubishi Lancer GT også udstyret med en all wheel drive system for perfekt vådt-vejr stabilitet.
Når vi taler om den underholdning, som både Honda Civic og Mitsubishi Lancer GT, adgangskravene niveauer begge biler kommer med næsten de samme underholdningssystemer
Resume :...

1 Bortset fra SI Honda Civic model, der kommer med en 2 0 L motor, næsten alle Honda Civic modeller leveres med 1. 8 L, 4 cylindrede motorer. Mitsubishi Lancer GT er udstyret med en 2. 4- L, I4 motor.
2. Når man sammenligner deres brændstoføkonomi, Honda Civic har en fordel i forhold til Mitsubishi Lancer GT.
3. Den Honda Civic har en fem trins manuel /auto transmission, og en seks trins manuel gearkasse. på den anden side, kommer Mitsubishi Lancer med kun en seks trins manuel gearkasse.

----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------