Position: Wisdombog > Bengt Kaat >

Forskellen mellem DRAB og DRAB

egge handlinger indebærer at dræbe en anden person.
Homicide er en generisk betegnelse, der skal henvise til en handling, der involverer drab på en anden person. Dette bestemt handling kan være en forbrydelse eller ej, afhængigt af de særlige omstændigheder. de typer drab ville være kriminelt drab og ikke-kriminelle drab. straffelovens drab kan bestemmes i forskellige former, og det kan endda inkludere manddrab. i en kriminel drab, den sindstilstand, hvor sagsøgte er taget i betragtning. Hvis sagsøgte eller anden måde er i en ret sindstilstand, kan sagsøgte blive opkrævet med kriminelle drab. Det kunne også være, at sagsøgte begik drab med tilknytning til en forbrydelse.
Ikke- kriminelle drab, på den anden side indebærer drab, der er berettiget ved lov. der er visse grunde til ikke-kriminelle mord. Dette vil omfatte automatisme, som henviser til at dræbe nogen, mens der ikke at have kontrol over sig selv. En anden berettiget grund til ikke-kriminelle drab er selvforsvar. Defense af en bolig eller en bolig ville også være en begrundelse for ikke-kriminelle drab. En sindssyge forsvar er en grund til ikke-kriminelle drab. Defense af barndommen er også en grund til ikke- kriminelle drab, som indebærer, at børn under 14 år er ikke sigtet for drab. Endelig krigen også kunne betragtes som ikke- kriminelle drab, så længe den dræbte person er en fjende af staten.

Som for manddrab, det er et juridisk begreb, der stadig refererer til at dræbe en person med hensyn til sagsøgtes sindstilstand. I andre stater, kunne manddrab betragtes som en mindre form for drab. Drabet har to forskellige kategorier, som er frivillig manddrab og uagtsomt manddrab. Frivillig manddrab henviser til en person, der dræber i forbindelse med ondsindede hensigter. i denne særlige kategori, vil forsvaret være samme måde som drab. Ufrivillig drab, på den anden side, er at dræbe en person uden en ond hensigt. sig, for eksempel accelererer en person op på motorvejen og skete for at køre over en person, som igen skyldes ofrets død. Denne særlige tilfælde vil være ufrivilligt manddrab, idet den pågældende ikke har til hensigt at dræbe den person. Der findes to typer af ufrivillig manddrab, og de er konstruktive manddrab og kriminelt uagtsom manddrab. Konstruktiv manddrab refererer til at gøre noget. ulovlige hvilket igen dræber en anden person uden forsæt, mens kriminelt uagtsomt manddrab refererer til at opgive en pligt, som ville resultere i at dræbe en person SAMMENFATNING :.
1 Homicide er en generisk betegnelse, mens manddrab er en juridisk sigt.
2. Homicide anser sindstilstand af sagsøgte, mens manddrab er mere optaget af ondsindet hensigt at dræbe.

3. Drab har kriminelle og ikke -strafferetlige drab, mens manddrab har frivilligt og ufrivilligt.
4. Drabet har forskellige overvejelser, især i ufrivillig kategori.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------