Position: Wisdombog > Bengt Kaat >

Forskellen mellem mousserende vin og champagne

ousserende vin er hvidvin med nok niveauer af kuldioxid for at gøre drikken boblende. Mousserende vin produceret i Champagne -regionen i Frankrig kaldes champagne.
I Madrid traktaten af 1891 gav Frankrig retlig beskyttelse mod brugen af navnet Champagne for mousserende vin produceret andre steder i verden. mousserende vin kan fremstilles ved enhver af de metoder, herunder karboniserende normal vin og forsegle flasken som faktisk er den samme fremgangsmåde til fremstilling af læskedrikke. Men Champagne lavet strengt i overensstemmelse med de regler og procedurer, der er godkendt af COMIT ? Interprofessionel du Vin de Champagne ( CIVC ). Flere og flere lande undertegner handelsaftaler med Den Europæiske Union for at beskytte og stoppe brugen af Champagne i deres lande. Det har bremset brugen af navnet champagne og de fleste vinproducenter over hele verden begyndt at kalde deres produkter mousserende vin. den mest almindelige metode, der anvendes i Frankrig til fremstilling er ved ' méthode champenoise ' eller champagne -metoden. Denne proces består grundlæggende af den sekundære gæring foregår i flasken. Efter den primære gæring og aftapning vis mængde af udvalgte gær og sukker tilsættes i flasken, og den er lukket med en krone hætte. Vinen er derefter overladt til alder for en fastsat minimumsperiode. ved afslutningen af denne periode flaske tages ud og placeres i særlige stativer i en 45 graders vinkel. de er taget ud hver par dage og en smule rystet og derefter erstattet i stativerne i en lidt mere stejl vinkel. Denne proces fortsætter, indtil flaskerne peger lige nedad. Denne proces sikrer, at sedimentet af gær bundfælder i halsen. Halsen fryses derefter og låget skubbe sedimentere ud. Flasken hurtigt toped op og prop.
Champagne har længe været forbundet med en luksuriøs livsstil og fest, dog vin, der anvendes som en normal hverdag drink. sætningen mousserende vin virkelig ikke opfordre samme følelser som champagne gør. det har været nok denne forskel, der har ført til Frankrig insistere på at beskytte brugen af ordet.

Oversigt
1. Mousserende vin er en hvidvin med bobler, mens Champagne er mousserende vin produceret i Champagne -regionen i Frankrig.
2. Mousserende vin kan være fremstillet ved enhver af de metoder, mens Champagne fremstilles ved champagnemetoden.

----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------