Position: Wisdombog > Bengt Kaat >

Forskellen mellem mænds og kvinders bælte

ælter har været i brug i meget lang tid. De har været i brug mere af mænd og tidligere end kvinder for i århundreder. Historie bælter går tilbage til Bronze alder. i moderne tid, har bælter været i brug af både mænd og kvinder for accessorizing deres outfits og til nytte. mænds bælter blev hyppigst anvendt af soldater, og er stadig et symbol på rang, stolthed, ære, og disciplin i forsvar.
i almindelighed ikke en mænd og en kvinde bælte ikke har nogen grundlæggende forskel som tøj eller sko. Men baseret på fysik af en mandlig og en kvindelig, størrelserne af bælter, fabrikat, det anvendte materiale er af forskellige typer.
Nogle bælter er unisex, som bæltet brugt af politifolk, tømrere, eller andre forsyningsselskaber bælter. Bælterne anvendes til kampsport er af forskellige farver og angiver færdighedsniveau i den ene bære det, mand eller kvinde. En obi er en traditionel japansk bælte bruges over kimono. Der er rollespil bælter til rådighed for begge køn.

mænds bælter
sikkerhedsseler mænd blev anvendt som udgangspunkt for anvendelighed. Soldaterne bruges til at bære dem at bære deres våben. Langsomt blev et symbol på stolthed og en del af en ensartet, selv når mændene ikke var i krig. Efter 1920'erne blev de også brugt til at holde deres bukser sikret i taljen. Den mandlige krop ikke har kurver til at støtte bukserne således bælterne er nødvendige. Fra midten af 90'erne, har bukserne på meget lave kom på mode, og bælter blev en yderst krav om at holde. bukser på normalt mændenes bælter kommer i taljen størrelser, der er mellem 27-48 inches. De spænder er stærkere, og hullerne er på venstre side, mens spænderne er på højre side.
Damebælter

damebælter startede med indførelsen af nederdele og toppe. De var bruges til at accessorize tøjet og understrege lidenhed af taljen mere end at holde tøj sammen. damebælter kommer i en række forskellige områder og materialer. bredden og dekorationer bruges til bælter spænder fra simple glitter til perler, diamanter, rubiner, og turkiser, mv.
de normalt kommer i størrelser mellem 24 inches til 44 inches. Selvom fysik af en kvinde har kurver, og kan holde nederdel eller bukser op uden brug af et bælte, i moderne tid, har lav højtaljede jeans og bukser gjort bæltet en nødvendighed for at holde bukserne på plads.
Nogle gange er hullerne i de damebælter er på højre, mens de spænder er på venstre, men det er ikke altid så

Resume :..
1 Mænds bælter kommer i taljen størrelser fra 27 inches til 48 inches, damebælter kommer i taljen størrelser fra 24 inches til 44 inches.
2 Nogle gange hullerne på damebælter er på højre, mens de spænder er på venstre. henviser til, at mænds bælter lukkebeslaget er altid på højre side, mens hullerne er på venstre.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------