Position: Wisdombog > Birthe Esmer >

Forskellen mellem hættetrøje og sweatshirt

weatshirts og hættetrøjer er moderne tøj båret af mange mennesker, uanset alder, køn, eller andre skelne karakteristisk. Dag, de betragtes som utilitaristiske tøj og kan bæres til næsten enhver aktivitet.
En sweatshirt er en beklædningsgenstand karakteriseres som langærmet og en pullover beklædningsgenstand. det dækker overkroppen, både brystet og armene. den kan bæres som en stand -alone beklædningsgenstand eller med en yderligere en, ledsaget af en skjorte eller T- shirt under sweatshirt. Som en pullover, behøver sweatshirts ikke har knapper, hægter eller lynlåse til fastgørelse sweatshirts er som regel lavet af følgende materialer:.. Uld, bomuld, jersey, syntetiske materialer, eller en kombination af disse materialer
den beklædningsgenstand begyndte som et stykke tøj i sportstøjet. det er normalt parret med sweatpants. atleter ofte bar dette stykke beklædningsgenstand, fordi den absorberer sved og giver en gratis vifte af kroppens bevægelser under træning og praksis. Bortset fra mobilitet og sved absorption, sweatshirts er gode valg for folk at bære i koldt klima.

Som enhver specialiseret tøj, sweatshirt fandt vej til det kommercielle marked og har været anvendt ikke kun af sportsfolk, men også af det offentlige. På grund af sin alsidighed, sweatshirt blev en del af casual og hverdagsbrug. mellemtiden en hætte ( også omtalt som en hætte ) er en beklædningsgenstand, som er en variation af trøje. A hætte er forkortelsen for hættetrøje. Denne beklædningsgenstand indeholder det meste af sweatshirt karakteristika med et par tilføjelser. det hættetrøje og sweatshirt er uden krave, overdimensioneret, og tunge anvendes til atletisk og fritidstøj og fremstillet af lignende materialer. De er også blødt og behageligt ud over at give varme og isolering.
Både trøjer, sweatshirts er normalt glat eller ofte pudset med et logo fra et bestemt tilhørsforhold eller organisation i brystet eller ryggen. begge beklædningsgenstande kan sport lommer til hænder. Bortset fra de ligheder, den hættetrøje har emhætten og snørebånd, der anvendes til at justere tætheden af emhætten. Hættetrøjen kan også åbnes med knapper, lynlåse, og de gerne, eller det kan være en pullover som sweatshirt.
Udformningen af hætten er afledt af det outfit eller vane middelalderlige munke og præster.

en hættetrøje er en populær artikel i tøj til mennesker med tilknytning til forskellige subkulturer, som hip-hop, skateboardere, goterne, grunge, og andre mennesker, der er mærket som udstødte ( enten ved en persons egen fri vilje eller et samfund egen opfattelse ). Bortset fra beskyttelse mod miljømæssige elementer, projicerer hættetrøje et billede af anonymitet, mystik, og mistænksomhed. det er blevet bemærket, at nogle kriminelle drage fordel af tøj evne til at være komfortabel og skjule hovedet af anerkendelse.
Resumé :.
1 Den hættetrøje og sweatshirt er populære tøj til både sportstøj og fritidstøj

Enhver kan bære både tøj
2... en hættetrøje er en variation af sweatshirt med ekstra funktioner
3 Begge tøjet er populært på grund af deres mindre begrænsning på kroppen og dens bevægelser,
deres varme.. og komfort, og deres optagelse af sved. de fleste hættetrøjer og sweatshirts
er lavet med de samme materialer og design.
4. Den sweatshirt er normalt en pullover, mens en hoodie kan være en pullover eller kan åbnes.
Hættetrøjen har også en hætte og snørebånd. Desuden er hoodie en reminiscens af
middelalderlige munke og præster vaner. Sweatshirts og hættetrøjer kan være forsynet med lommer eller ej.
5 Bortset fra sin oprindelige funktion som tøj, både hættetrøje og sweatshirt indebærer en
bestemt billede af sin bærer En person iført en sweatshirt kan tilskrives at være en <.. br /> person, tilknyttet sport eller fitness, mens hoodie ofte er forbundet med udstødte
og kriminelle.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------