Position: Wisdombog > Birthe Esmer >

Forskellen mellem MBA og MS

BA ( eller Master i Business Administration ) og MS ( Master of Science ) er begge ph. d .-grader tildelt af akkrediterede skoler og institutioner for interesserede personer, der ønsker at få en mere omfattende undersøgelse og viden i deres valgte erhverv.
Som ph. d .-grader, er både en MBA og MS valgfri valg udvalgt til mange formål. de typiske årsager vil være fremgang i studiet og viden, ekspertise i branchen, en højere position og løn område i en organisation, eller også at blive regnet som en personlig præstation.
MBA og MS grader tilbyde en specialisering i et bestemt fagområde. Ansøgere eller kandidater har ofte en baggrund med erhvervserfaring eller et vist kendskab til den pågældende branche. Imidlertid kan de grader også være tillagt mennesker med ingen erhvervserfaring direkte fra en bachelor-grad eller kommer fra en bachelor-grad uden relation til speciale eller inden for kandidatgrad.

Selv om både MBA og MS grader tilbyder dybdegående viden om industrien eller et bestemt område, begge grader beskæftige sig med forskellige områder. En MBA, i særdeleshed, er en kandidatgrad specifikke for business administration og erhvervslivet. Kernen studie i en MBA indebærer, at virksomheder organisation og ledelse, drift, og andre specifikke forretningsmæssige aspekter som ressourcer, ledelse, marketing, kommunikation, iværksætteri, regnskab, informationssystemer, blandt andre. Det giver en formel lederuddannelse for mennesker med forskellige baggrunde og discipliner. fleste af de mennesker, der ønsker at tilmelde sig denne type grad er ofte både erfarne og potentielle iværksættere, erhvervsfolk, ledere og andre business- orienterede mennesker. Typisk er graden ikke indebærer nogen særlig forskning og forventes at producere forretningsfolk med udviklet færdigheder til at bidrage gunstige resultater for virksomheden.
På den anden side, en MS grad holder svarer til en MBA holder. bortset fra de forskellige filer og forventninger En kandidatuddannelse of Science er en generel høj grad udtryk for forskellige grader, der er involveret i en specialisering eller en bestemt fagområde der er en række forskellige MS grader for forskellige discipliner. alle dem koncentrere sig om en bestemt disciplin. En MS i en bestemt disciplin, ikke kræver en bachelor-grad i det samme fag, men kan producere en fordel og en fortrolighed med hele branchen eller studere. På grund af fagets specialisering, som regel grad indehavere er eksperter eller specialister. grader under MS traditionelt kræver forskning som en tilgang, og som et krav for at fuldføre den grad.
Kursusaktiviteter ofte afspejler indgående kendskab til og anvendelse forventes fra folk, der forsøger denne grad. Kandidater forventes at producere en nyskabelse i undersøgelsen eller industri, de har specialiseret sig i

Resume :.
1 MBA, og MS er to af mange ph. d .-grader, der er valgfrie.. en MBA er specifikt rettet for business-orienterede mennesker og erhvervslivet, mens en MS er en samling af grader med specialisering inden for forskellige discipliner. MBA og MS grader tilbydes af godkendte skoler.
2. MS er en ældre kandidat titel og er afledt af latinske ord ( sammen med MA, som står for Master of Arts ), mens MBA er nyt i sammenligning.

3. Begge grader kræver ikke en bachelor- kursus i forhold til de grader. Men det er en fordel, hvis en person allerede har en baggrund af undersøgelsen eller branche.
4. feltet af MBA er den virksomhed, især ledelsen side af forretningen. En MBA indfører også en person til de forskellige forretningsområder afdelinger eller marker. En MBA kan tages som en Alment kursus eller med en specialisering. på den anden side, de grader under MS regi er alle specialisering inden for et bestemt område eller studie.
5. Den MBA-grad også er forbundet med placering og akkreditering, da de fleste MBA udbydes i handelshøjskoler. 6. En MS grad ikke har akkreditering og er tillagt med færdiggørelsen af kurser og krav.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------