Position: Wisdombog > Birthe Esmer >

Forskellen mellem Disney World og Disneyland

alt Elias Disney var co grundlægger af Walt Disney Productions sammen med sin bror Roy Disney. Han var en entertainer, animator, manuskriptforfatter, producer og instruktør.
fra at være en animator han udviklede tegn, der er blevet meget populære i de tidlige dage, og som har underholdt folk, gamle og unge ens, indtil i dag. han indførte Mickey Mouse i begyndelsen af 1900'erne, der startede den dumme Symphony tegningerne og andre tegneseriefigurer film og tv-shows.
I 1940'erne ideen om at bygge en forlystelsespark opfordrede ham til at udvikle konceptet Disneyland. Den blev opført i Anaheim, Californien og åbnede

18 juli 1955 og blev straks en succes. det har to parker og tilbyder klassiske forlystelser til besøgende og funktioner såsom Disney Cruise Line, Walt Disney World, og Adventures af Disney. det blev bygget til at være en Fantasyland, hvor folk kan interagere, se og nyd deres ferie med Disney- figurer.
området var for lille, selv om, og aktører undertiden vandrede gennem det sæt af en anden scene, som ødelægger den fantasi, som den forsøger at skabe. Disney så besluttet at bygge et andet tema park, som var designet til at være større og tilbyde mere, end hvad Disneyland har. Disney derefter udviklede ideen om Disney World. Det var designet til ikke at være bare en forlystelsespark, men som en resort med moderne, polynesisk, vildmark, og andre temaer, for at tilbyde deres lånere. det har Experimental Prototype Fællesskabet af Tomorrow ( Epcot ), der har Future World og World Showcase af udstillinger. en anden af sine fire tema parker er MGM Studios og Animal Kingdom.
Den blev opført i Orlando, Florida på en 47 kvadratkilometer område og indeholder Magic Kingdom, en af sine fire forlystelsesparker. Det åbnede den 1. oktober 1971, og var udstyret med tunneller, hvor aktører kan flytte til og fra hvert sæt uden at blive set af besøgende.

areal på Disney World er meget stor sammenlignet med Disneyland. i Disneyland, kan man dække hele området til fods, men touring Disney World man brug for et lift.
Selv om det mangler nogle funktioner i større Disney World, Disneyland tilbyder en mere intim atmosfære på grund af sin mindre størrelse, og nogle mennesker foretrækker dette. Men både Disneyland og Disney World aldrig undlade at inspirere ærefrygt i mennesker, især hos børn
Resumé :..

1 Disneyland er den første forlystelsespark, der blev udviklet af Walt Disney, mens Disney World er et andet tema park, som de udviklede.
to. Disneyland blev indviet den 18. juli 1955, mens Disney World blev åbnet den 1. oktober 1971.
3. Disneyland er placeret i Anaheim, Californien mens Disney World ligger i Orlando, Florida.
4. Det areal, hvorpå Disney World er beliggende, er større end Disneyland.
5. Disney World giver aktører tunneler, hvor de kan bevæge sig frit fra hvert sted uden at blive set af gæster, mens Disneyland ikke har denne funktion.
6. Disneyland kun har to temaparker, mens Disney World har fire forlystelsesparker.
7. Disney World er mere en udvej, mens Disneyland er en park.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------