Position: Wisdombog > Birthe Esmer >

Forskellen mellem palæontolog og arkæolog

alæontologer og arkæologer er let forveksles med hinanden, fordi deres værker synes at overlappe hinanden. Selv i det akademiske felt, er sondringen mellem de to ikke er klart adskilt. Selv om det er ikke tvivlsomt, at deres erhverv er tæt forbundet med hinanden, skal det stadig være erkendt, at de er to forskellige personer laver forskellige specialiteter.
at bestemme forskelle mellem en palæontolog og en arkæolog, er det bedst at vide mere om deres erhverv. En palæontolog er en ekspert i palæontologi, mens en arkæolog er en ekspert i arkæologi.
Palæontologi beskæftiger sig med livet i fortiden geologiske indstilling. Med dette, lægger særlig vægt på dyre-og plante fossiler, der var engang trives på planeten. det er almindelig viden, for mange, at palæontologer er dem, der nøje studerer om dinosaurer og lignende. På grund af dette aspekt er det mere en sub- specialitet større videnskabelige domæne kaldet geologi. Hvis du studerer palæontologi, vil du blive nedsænket i akademiske kurser, der involverer sedimentering, fossil kemi, geologi, evolutionær biologi, og forsteninger. Men certificerede palæontologer ofte nødt til at tage post- graduate kreditter. Derimod er arkæologi mere fokuseret på at studere de kulturer og resterne af mennesker i fortiden. Det har en særlig vægt med kulturer, fordi det er en sub-specialisering i antropologi ( studere forskellige menneskelige kulturer uafhængigt af tid ). Så det er dybest set at studere om forhistoriske livsstil. modsætning palæontologi, behøver arkæologerne ikke har noget at gøre med fossiler. Der er en undtagelse dog, at denne påstand, som arkæologer undertiden kan beskæftige sig med dyr, fossiler, som er blevet udnyttet af tidlige menneskelige samfund. Et eksempel er i Afrika, hvor dyreknogler med sten redskab skæremærker er blevet udgravet og fundet at være blevet udnyttet af de tidlige menneskelige nybyggere.

I alt har palæontologer og arkæologer gjort store bidrag i at udvide den nuværende historiske database, Men de skal skelnes fra hinanden på grund af deres særlige specialer
Resume :.
1 palæontologer engagere sig mere i at studere dyre-eller plantesygdomme fossiler. ...

2 palæontologer er mere som biologer, som studerer anderledes forbi dyre-og plantearter.
3. Arkæologer er knyttet til antropologi mens palæontologer er knyttet til geologi.
4. Arkæologer studere de sidste menneskelige kulturer og livsstile.

5. .. Arkæologer undersøgelse at give mere i livet for den menneskelige evolution
6 Arkæologer kan også studere om de sidste strukturer eller bygninger skabt af mennesket mens palæontologer normalt udelukke sig selv fra disse områder.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------