Position: Wisdombog > Birthe Esmer >

Forskellen mellem levende vilje og fremskridt direktivet

den medicinske arena, kan du høre hvad livstestamente og forlods direktiv. Disse er dokumenter, som er meget relevant og vigtigt i sundhedssektoren. Men de to forskellige i deres rækkevidde og begrænsninger.
Et forskud direktivet er en lovlig dokument, der itemizes patientens vilkår om hans eller hendes sundhedspersonale vilkår for terminal ydelser. der er to former for en sådan. En kaldes holdbart fuldmagt, og den anden er livstestamente. I tilfælde af sidstnævnte, bare patienten angiver, hvad hans ønsker er med hensyn til visse livsvigtigt udstyr eller livreddende procedurer ( uanset om disse tjenesteydelser skal bevilges eller afslås i en bestemt fase af behandlingen planen ). de lægelige ydelser, der refereres til, er som regel dem, der vedrører terminal pleje som nægter at blive installeret med vejrtrækning maskiner eller en sekundær åndedrætsværn, blive udsat for dialyse, og selv benægtelse af genoplivning i tilfælde af en kardiorespiratorisk anholdelse. Også kaldet patientens ønske, kan livstestamenter også opsummere, om patienten vil donere sine organer eller ej. Holdbare Fuldmagten er anderledes, fordi det virkelig leverer strøm til en tildelt individuelt ( i de fleste tilfælde er en tæt familie relative), der vil handle eller beslutter på vegne af patienten, når sidstnævnte er allerede ikke i stand til at beslutte for sig selv. Fordi magt og myndighed er blevet behørigt overdraget til denne person, kan han så gøre beslutningen for patienten og endda ændre nogle tidligere forhold, som kan være forårsaget af nogle uforudsete omstændigheder.
Disse dokumenter skal ikke deler den karakteristiske gensidig eksklusivitet. Som sådan, kan en individuel forberede begge dele på samme tid, så for at få den sikreste garanti med hensyn til hans terminal ønsker. Disse er ofte nødvendige for terminalt syge patienter. når den tid kommer, at patienten allerede er ude af stand til at træffe de rigtige beslutninger ( jeg. e. når han er i en vegetativ tilstand ), de praktiserende læger og familiemedlemmer vil være mere tryg, fordi de bare vil respektere patientens ønsker, som angivet i dokumenterne.

Resumé :.
1 et livstestamente er en form for før direktivets
2 Et livstestamente er mere begrænset i naturen i forhold til andre former.. af forskud direktiv, fordi det kun indeholder de ønsker patienten om de fremtidige hypotetiske situationer, der er sandsynlige at opstå.

3. En holdbar fuldmagt er en form for forudgående direktiv, som tjener til at udpege en repræsentant, der kan beslutte på vegne af patienten, når den tid kommer, når sidstnævnte allerede er fysisk ude af stand til at give medicinske beslutninger.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------