Position: Wisdombog > Birthe Esmer >

Forskellen mellem kort og diagrammer

ort og diagrammer er to meget forskellige ting. Folk betaler ikke megen opmærksomhed, mens du bruger de vilkår, men de er forskellige i deres detaljer, forskellige med hensyn til de oplysninger, der gives af dem, og vigtigst forskellig i praktisk anvendelse. De kan ikke anvendes i flæng.
figur
diagrammer kan betragtes som en form for kort. De oplysninger på et ark papir i enten tabelform som i historiske diagrammer eller en hydrografisk diagram, der bruges især af søfolk. Et diagram bruges til at projicere et legeme af vand eller en del af et vandområde, og den jord, som er omgivet af en del af vand eller jord, som vandet omgiver. For eksempel står United Coast Survey diagrammer.

Diagrammer er hovedsageligt blevet anvendt til oceaniske betegnelser, da de giver yderligere oplysninger. de giver nøjagtige og detaljerede kyster og også detaljer som tidevand niveauer, vand formularer mv. som er nødvendige for navigation.
Et diagram betragtes som et arbejdsdokument. Navigationen diagrammer plot hele forløbet af rejsen. De også oplysninger som skibets bund clearance, udkast, eventuelle forhindringer, som kan være farlig, og også de manøvrer, der vil blive nødvendige på et bestemt tidspunkt Kort
Kort er grafiske fremstillinger af en række handlinger, begivenheder eller tilstande som i historiske kort. de er også repræsenteret på en flad overflade af Jorden eller en del af Jordens visualisere de relative positioner af forskellige dele. Maps kunne være himmelkuglen repræsentationer også. Kort kunne være et land, en undersøgelse kort, kort over en rejse, osv.

Mens diagrammer bruges primært til vandområder, kort som regel har været anvendt til geografiske betegnelser. De primært repræsenterer jord formularer med i forhold til havets overflade. de giver oplysninger om overfladen vejen med ingen andre oplysninger om tilstanden af vejen, mv.
Kort betragtes som statiske dokumenter. De normalt giver en forudbestemt naturligvis for eksempel en vej. Hvilken type af køretøj, skal anvendes til at rejse er ikke inkluderet i kort. De giver også oplysninger, som kan hjælpe en til at ændre det forudbestemte kurset ved at vælge skæringer efter eget valg, osv.
Resumé:..

1 Diagrammer bruges til at repræsentere dele af vand eller organer af vand med jord omkring dem eller jord omgivet af dem, mens kortene repræsenterer de geografiske forhold og relative positioner.
2. Diagrammer give mere detaljerede oplysninger om de forekomster af vand -og tidevandsenergi niveauer, areal under vandets overflade, mv. mens kort ikke giver oplysninger, som ikke er synlig med det blotte øje..
3 Diagrammer bruges til at tegne et kursus Maps ikke hjælpe med at planlægge et kursus. de viser en forudbestemt kursus som en vej
.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------